Forma alb-albaștrilor în deplasare îl sperie pe Pustai

botosaneniiCristi Pustai va debuta pe banca moldovenilor contra Universității. Matematicianul de la timona Botoșaniului a prefațat astfel meciul de mâine: „Universitatea este o echipă care are încredere în ea pentru că în ultimile două deplasări a obţinut şase puncte, dar pe care noi încercăm să o învingem cu armele noastre. Şi noi reprezentăm o echipă omogenă şi e timpul să începem să câştigăm. De la meciul cu ASA Târgu Mureş aţi văzut un alt FC Botoşani. Trebuie să fim o echipă agresivă, o echipă care să aibă încredere în ea, că poate marca şi să nu primească aşa de uşor gol”.

Vârful Attila Hadnagy consideră că rezultatele directe conferă un ascendent moral moldovenilor: „Dacă ţinem cont de clasament, nu putem spune că vineri noi avem prima şansă în meciul cu Craiova. Faptul că evoluăm pe teren propriu, că anul trecut i-am bătut aici şi că în tur am plecat neînvinşi de pe terenul lor ne conferă un ascendent moral asupra lor. E clar că trebuie să câştigăm acest meci chiar dacă ei evoluează mai bine în deplasare. Au jucători buni, formează o echipă bună, dar aşa cum am spus trebuie să spargem gheaţa şi să câştigăm al doilea meci din acest campionat. Vom vedea dacă această pauză competiţională ne-a prins bine. Ne-am odihnit, ne-am cunsocut mai bine cu noul staff tehnic şi cred că suntem pregătiţi pentru meciul de vineri. Nu ne e frică de niciun jucător de-al lor. Se joacă 11 la 11”.

Dan Roman se arată optimist înainte duelului de mâine: „Dacă nu am crede că putem bate Craiova, nu am mai intra pe teren. Sunt convins că putem câştiga acest meci pentru că avem o echipă bună, am crescut de la meci la meci şi vineri cred că vom putea lua cele trei puncte. Omogenitatea a crescut, ne înţelegem mult mai bine, cred că încet, încet, începem să formăm o familie. Am lucrat trei ani cu domn profesor şi am făcut-o bine la Mediaş. E un antrenor foarte bun şi care ne poate resuscita. Sunt convins că va avea rezultate foarte bune, aşa cum a avut şi la Mediaş. Îmi doresc de mult să sparg gheaţa la Botoşani, în Liga I. Nu am avut o perioadă prea fastă dar sper ca uşor, uşor să-mi dau drumul la joc şi să marchez”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER