Franța – Nigeria, cocoșii vor să zboare mai sus decât vulturii

fra_nigAcum cinci ani, pe stadionul Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne, Joseph Akpala reducea la tăcere 25.000 de francezi prezenți la singura confruntare dintre cele două echipe de până astăzi. Era minutul 32, iar atacantul nigerian lua o acțiune pe cont propriu din banda stângă și înscria cu un șut bine plasat printre trei apărători francezi plus portarul Mandanda, singurul gol al meciului. Nigeria învingea Franța la ea acasă, producând una din surprizele fotbalistice ale acelui an.

De atunci s-au schimbat multe în cele două reprezentative, Franța este cotată astăzi cu a cincea șansă la cucerirea titlului mondial, în timp ce naționala africană este considerată a avea cele mai puține șanse, la egalitate cu Algeria (cotă 201,00). Francezii se prezintă la acest meci cu întreg lotul valid, lot din care, față de meciul de acum 5 ani, mai fac parte doar Patrice Evra, Loic Remy și Karim Benzema. De partea cealaltă, nigerienii mai au în lot doar doi jucători față de echipa din prima partidă de la Saint-Etienne: Peter Odemwingie și Vincent Enyeama.

Cu un apetit ofensiv extrem de ridicat (8 goluri în două partide, nesocotind egalul nul cu Ecuadorul), francezii sunt favoriți cerți în această partidă. Nigerienii, pe de altă parte, nu au arătat deloc rău în partida pierdută cu 2-3 în fața Argentinei, după două partide deloc convingătoare, contra Iranului (considerat cel mai anost meci al mondialului de până acum) și Bosniei și Herțegovinei (câștigat cu ajutorul unei mari erori de arbitraj).

Predicția Maxima Sport: Franța câștigă meciul – cotă 1.45 la Bwin

Alte pariuri interesante:

Franța câștigă cu handicap de 1 gol – cotă 2,10 la bet365

Karim Benzema marchează – cotă 1.75 la Unibet

Franța conduce la pauză și câștigă – cotă 2.05 la bet365

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER