FRF a stabilit: în mai puțin de patru luni, Știința e iar în A

prima etapaMeciurile care au mai rămas de jucat din returul Ligii a Doua vor începe pe 1 martie, iar returul va lua sfârșit pe 12 aprilie.

Pe 19 aprilie e programată prima etapă a play off-ului, în care se vor întâlni locul 1 cu locul 6, locul 2 cu locul 5 și locul 3 cu locul 4 din clasamentul de la finalul returului.

Ultima etapă a play off-ului va avea loc pe 7 iunie, când ocupantele locurilor 1 și 2 de la finalul sezonului regulat vor juca acasă cu ocupantele locurilor 5, respectiv 4. Așadar, dacă termină pe 1 sau 2 returul (lucru foarte probabil, având în vedere avansul existent deja) Craiova va sărbători promovarea pe teren propriu, cu Gică Craioveanu în teren, pe 7 iunie.

Forza Știința!

3 comentarii la articolul FRF a stabilit: în mai puțin de patru luni, Știința e iar în A

 1. Sa fim modesti domnilor ! spune:

  Domnilor jurnalisti, v-as ruga sa nu mai folositi acest ton triumfalist in articolele Dvs. Returul ligii 2 e foarte greu : se pot intimpla multe pe teren. ASA s-a intarit foarte mult – e o echipa tare de tot pentru liga 2. Haideti sa fim modesti si sa lasam rezultatele sa vorbeasca – atit. Eu unul sint satul de clovni precum Mititelu care au promis luna de pe cer. Apreciez ironiile si umorul – ele dau sare si piper vietii. Haideti sa lasam fudulia si lauda la o parte – si sa lasam doar rezultatele sa vorbeasca. Suporterii si jucatorii sa stie ca returul e greu, nici un meci nu e cistigat dinainte – iar la fotbal se mai intimpla ca echipa mai buna sa si piarda.

  • Redactia spune:

   Nu suntem triumfalisti, doar optimisti. Iar, spre deosebire de Mititelu, noi cand suntem optimisti ne bazam pe lucruri concrete. La club nu se concepe ratarea promovarii.

   • Re : sa fim modesti domnilor ! spune:

    Da – stiu ca aveti motive sa fiti optimisti. Dar sper ca la club se ia in considerare si ratarea promovarii. Se pot intimpla multe in retur – iar competitia play off e o mare necunoscuta. Nu sint de acord cu filozofia „acum or niciodata”. Daca, Doamne Fereste !, se va rata promovarea, clubul va fi foarte bine pozitionat pentru o noua incercare la vara : conducere serioasa, stabila si rodata; centrul de copii revitalizat; lot de jucatori foarte bun; 5 jucatori care mai pot juca U21 in liga 2 in sezonul 2014-2015 : Latinovic, Vatajelu, Gorovei, Ivan si Dragicevic. Evident – imi doresc promovarea acum, dar am asteptat 20 de ani un proiect serios la Craiova…Inca un an nu ar fi dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER