Germania – Algeria, vânătoare de vulpi cu panzere nemțești

ger_algA doua optime a acestei seri pune față în față tripla campioană mondială (cu încă alte patru finale jucate) Germania, mult mai modestei Algeria, calificată în premieră în această fază a competiției. Paradoxal, palmaresul direct dintre cele două naționale este net favorabil africanilor, două victorii din tot atâtea meciuri (2-0 în 1964 și 2-1 la Cupa Mondială din Spania, în 1982), golaveraj 4-1.

Acum 32 de ani, al treilea meci al grupei a pus față în față naționalele Germaniei de Vest și Austriei. În ceea ce a rămas în istorie drept Rușinea de la Gijon, ambele formații au mimat fotbalul timp de 80 de minute, după ce nemții reușiseră deschiderea scorului în minutul 10, scor ce a asigurat eliminarea algerienilor încă din prima fază a grupelor. Dorința de răzbunare a algerienilor poate face din această optime una din cele mai încărcate emoțional de la acest campionat mondial.

Cu Thomas Muller încă în cursa pentru titlul de golgheter al competiției, anticipăm un meci deschis, plăcut ochiului, cu goluri multe, dacă ținem cont și de apetitul ofensiv al africanilor, demonstrat din plin în partida cu Coreea de Sud. Ambele echipe au marcat cel puțin un gol în fiecare din cele trei partide disputate până acum, prin urmare un pariu pe +3,5 goluri (cotă 2,35 la bwin) pare perfect realizabil.

Predicția Maxima Sport: Germania câștigă meciul – cotă 1.31 la Unibet

Alte pariuri interesante:

Germania câștigă cu handicap de 1 gol – cotă 1,90 la bet365

Thomas Muller marchează – cotă 1.70 la Unibet

Germania conduce la pauză și câștigă – cotă 1.80 la bet365

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER