Germania – Ghana, după 4 ani

Acum patru ani, în Africa de Sud, Ghana întâlnea Germania în Grupa D. Deși venea după 4-0 cu Australia, Germania a învins greu, printr-un gol marcat în minutul 60 de Ӧzil. Ghana venea după o victorie la limită în fața Serbiei. În acea partidă, africanii au ratat cel puțin trei ocazii clare de gol. De atunci, lucrurile s-au schimbat pentru ambele formații, iar astăzi specialistii dau ca mult mai sigură victoria Germaniei, cu șanse de peste 80%.

Soccer - 2010 FIFA World Cup South Africa - Group D - Ghana v Germany - Soccer City StadiumBoateng contra Boateng

Cei doi frați vor juca astăzi unul contra ceiluilalt. Jerome Boateng a ales să îmbrace tricoul Germaniei, pe când Kevin-Prince este una dintre vedetele Ghanei.

Messi contra Müller

Se spune că un mare golgheter se “crește” în grupe și se “definește” în fazele superioare. Müller a început bine Mondialul. Trei goluri cu Potugalia, pe când Messi, unul dintre favoriți la câștigarea titlului de golgeter, are un singur gol marcat în fața unui adversar mai slab cotat, Bosnia. Astăzi, atât Messi, cât și Müller au ocazia să-și îmbunătățească performanțele în fața unor echipe accesibile.

La Bet 365, Müller are cota de 1.80 că va înscrie în meciul cu Ghana.

Cel mai probabil scor la pauză este 1-0 pentru Germania.

Un eventual egal ar păstra șanse de calificare pentru Ghana, cu toate că ele ar fi doar teoretice, iar probabilitatea unui astfel de rezultat este sub 10%.

Ghana are o șansă să înscrie de 1,70 în viziunea celor de la bet-at-home

Un rezultat cu peste 2,5 goluri marcate are cota de 1,53 la Bet365, iar Bwin dă cota 1,44

3-0 pentru Germania, la final, are o cotă de 8.00 la Bwin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER