Grupa A – finalele pe aparate

cam_braÎn această seară de la ora 23:00, se vor disputa ultimele 2 meciuri din grupa A la Copa del Mundo 2014: Camerun – Brazilia și Croația – Mexic. Locul 2 în această grupă se va decide între Croația și Mexic, șansele ca Brazilia să se califice de pe acest loc sunt aproape nule, printr-un joc ciudat al rezultatelor din cele două partide.

Camerun – Brazilia

Deși, la prima vedere meciul pare ușor de câștigat pentru Brazilia, cotată cu peste 76% șanse de victorie, Camerun nu credem că și-a spus ultimul cuvânt la acest campionat mondial. Gașca răzvrătită a lui Eto’€™o va dori cu siguranță să demonstreze că nu este cea mai slabă echipă de la acest mondial. Fără o motivație reală, Camerun este cotată cu șanse de 35% să înscrie cel puțin un gol, iar probabilitatea să se înscrie peste 2,5 goluri în acest meci sunt peste 75%.
Cote interesante la casele de pariuri pentru acest meci ar fi:
Ambele echipe să înscrie                    2,5      bet365
Penalty                                             3,4      bet-at-home
Camerun înscrie cel puțin un gol         2,15     Stanleybet

cro_mexCroația-Mexic 

Cel mai echilibrat meci prin prisma rezultatelor și al cotelor la casele de pariuri, Croația-Mexic promite un spectacol demn de Cupa Mondială. Mexicul are un ușor avantaj moral, având în vedere că un rezultat de egalitate îi califică în optimi, în timp ce Croația are doar varianta victoriei.
Cote ale caselor de pariuri:
Ambele echipe să înscrie    2,05     bwin
O cotă interesantă este rezultatul la pauză:
Croația                            3.30    bwin
Mexic                              3,40    bet-at-home
Peste 9,5 cornere             1,82    888

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER