Grupa tuturor posibilităților

Grupa C este grupa în care toate cele patru echipe au șanse teoretice de calificare în optimi. Dacă naționala Columbiei este deja calificată de pe prima poziție, după cele două victorii cu Grecia și Coasta de Fildeș, celelalte trei combatante au mari emoții înainte de etapa finală, fiecare sperând să prindă locul secund. Cele mai mari șanse le are, evident, Coasta de Fildeș, victoria din partida cu Japonia aducându-le trei puncte extrem de prețioase.

jap_colJaponia – Columbia

Japonezii nu au decât varianta victoriei în această confruntare, orice alt rezultat însemnând eliminarea încă din faza grupelor. Columbienii pot aborda meciul mai relaxați, ei nemaiavând cum să scape prima poziție în clasamentul grupei. Astfel, varianta unui meci în care Japonia nu pierde pare destul de probabilă. Un pronostic de -2,5 goluri are cota de 1,95 la bet365, iar un 1x, o cotă de 1,75.

Grecia – Coasta de Fildegre_cdfș

Un alt meci în care o echipă nu are decât varianta victoriei, chiar și egalul trimițând Grecia acasă. Elenii vor fi nevoiți să atace, pronosticul nostru este că va fi și partida în care vor sparge gheața, înscriind cel puțin un gol. La fel de bine însă, africanii vor profita din plin de spațiile lăsate de greci și vor înscrie, un pariu pe +2,5 goluri, cu o cotă de 2,05 la bet365, având șanse mari de reușită. Un alt pariu interesant ar fi pe un x, cotă 3,60.

cotele partidelor la b365.com:

                                           1      x    2

Japonia – Columbia             3,60 3,80 2,05

Grecia – Coasta de Fildeș    4,00 3,60 2,00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER