Hai la meci, oltene!

cu dinamoHai la meci, oltene! Hai la meci, pentru că binele învinge; pentru că bunele intenții și sufletul curat înving ura și prostia.

Pentru că în sfârșit avem o echipă de la care să putem spera, pe care să o putem iubi fără rușine, pe care să o putem chiar certa, cu speranța că de data asta vom fi auziți.

Pentru că avem copii, copii care trebuie să reînvețe ce înseamnă Știința, și s-o facă așa cum trebuie, nu ca aceia născuți în anii ’90, care au început să iubească o Craiovă bolnavă și fără legătură cu cea care a fost vreodată. Copiii noștri trebuie să iubească o echipă nu fără defecte, dar sinceră și plină de suflet.

Pentru că avem copii în teren, pentru că „puștii” Vătăjelu, Băluță, Rocha, Herghelegiu, Ivan, Cîrstea sau toți campionii de la juniori ne sunt de zece ori mai dragi decât orice mercenar venit pentru bani, la final de carieră, în Bănie. Mai buni decât orice Geraldo, mai buni decât orice Teixeira, mai buni decât orice Mureșan, mai buni decât orice Brandan.

Pentru că Mititelu trebuie să moară, nu fizic, ci în conștiința publică.

Pentru că pe terenul din parc nu veți fi singuri, ci alături de voi veți simți spiritele lui Corneliu Andrei Stroe, lui Adrian Păunescu, lui Costică Ștefănescu, lui Zoli Crișan, și-a atâtor altora pe care un nenorocit nu i-a putut niciodată comanda sau măcar convinge.

Pentru că GSP, Fanatik, Digi Sport și toți pseudojurnaliștii crescuți în spirit mititel nu pot fi transformați în persoane decente și corecte, dar putem, dacă strângem rândurile și ne ținem de mâini, să-i facem să devină lingăii noștri. În fond, altă șansă decât să fie lingăii cuiva nu au; este în ADN-ul lor.

Pentru că întâlnim o echipă care ne reprezintă în Europa, deși a terminat în spatele nostru în campionat. Astăzi este momentul în care le arătăm că suntem mai buni nu doar pe teren, ci și în tribune. Ai noștri, jucători și fani, meritau să fie la Varșovia, meritau să reamintească unei provincii întregi că Europa nu e un continent atât de îndepărtat cum credem cu toții, de la jumătatea anilor 90 încoace.

Pentru că Universitatea are astăzi șansa de a trece pe primul loc. Mai știi? Mai știi cum visam? Mai știi cum râdeau toți de noi că ne facem poze cu clasamentul după 2-3 etape? Hai să fim iar naivi, cel puțin! Dar, de data asta, să fim naivi cu un zâmbet de ”lasă că știu eu mai bine” pe chip. Lasă că știm noi mai bine cine sunteți, vă știm slăbiciunile și suferințele, suntem mai deștepți, mai experimentați, mai oportuniști. Știm că putem fi mai buni decât toți dintre voi!

Pentru că avem o echipă care vrea, care simte, care știe ce înseamnă să joci pentru Universitatea. Pentru că, dacă acești băieți vor reuși, nu ne vom ierta niciodată că n-am fost lângă ei tocmai când aveau mai mare nevoie, la început.

Hai la meci, oltene! Hai la meci, pentru că a trecut atât de mult timp de când n-am mai fost cu toții împreună!

5 comentarii la articolul Hai la meci, oltene!

 1. m spune:

  Venim!!!
  Si castigam.

  FORTA STINTA

 2. DRAGOS spune:

  HAI CRAIOVA ! HAI LA MECI Oltenilor, e timpul sa va treziti din neputinta si adormire !!! Cand ai cu ce si fie nu apreciezi sau nu stii ce vrei, ori esti prost ori esti tampit si atunci iti meriti soarta. Sa demonstram atunci ca suntem CEI MAI BUNI DINTRE ROMANI !

 3. Dan spune:

  Vom fi la meci azi,cu copii,cu toata lumea care iubeste UNIVERSITATEA si ne vom incuraja echipa de suflet asa cum numai noi oltenii stim.Hai,hai,Hai STIINTA!!!

 4. dan.motru spune:

  Superb filmul pe YOU TUBE:https://www.youtube.com/watch?v=CDS_BVKSzN8 —Urmaritil.

 5. vic spune:

  si ce sa vedem ?!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER