Handbalistele Craiovei au învins la limită echipa lui Tadici

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câştigat cu 33-32, la pauză 16-15, meciul din etapa a doua a Ligii Naţionale, disputat în Sala Polivalentă, în faţa lui HC Zalău, formaţie pregătită de fostul selecţioner, Gheorghe Tadici. Acesta a oferit ca de fiecare dată un spectacol pe marginea terenului, iar la final a cerut explicaţii arbitrilor, care au comis o eroare la ultima aruncare de la 9 metri a meciului, nesezizând că echipa Craiovei avea în zid o jucătoare care tocmai fusese eliminată. Deşi scorul final s-a stabilit practic din minutul 57, finalul a fost extrem de disputat, cu eliminări succeDSC_0290sive, faulturi, eliminări, proteste, aruncări ratate şi intercepţii în faze importante, echipa Simonei Gogârlă reuşind să-şi menţină avantajul de un gol.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Diana Petrescu – Georgescu (7), Zivkovic (6), Apipie (5), Băbeanu (4), Horobeţ (2), Cioaric (2), Ianaşi (2), Florica (2), Landre (2), Iovănescu (1), Şelaru.

La meci a asistat şi norvegianca Ane Eidem, care şi-a anunţat înaintea partidei despărţirea de SCM Craiova, după ce o accidentare a ţinut-o de câteva luni departe de teren. După două etape, SCM Craiova are 3 puncte şi se află pe locul 9. Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 15.30, Simona Gogârlă îşi întâlneşte fosta echipă, HCM Rm. Vâlcea, în derby-ul Olteniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER