Handbalistele craiovence, la primul trofeu al sezonului

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câștigat Cupa Craiovei după ce s-a impus cu scorul de 29-24 în meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea. La acest turneu au mai participat echipele din Deva și Pitești, iar meciurile s-au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, în Sala Polivalentă.

Vâlcencele au început mai bine decât craiovencele și, la jumătatea primei reprize, au condus cu 10-5. În partea secundă a meciului, SCM a revenit și a preluat conducerea la scorul de 19-18. Fetele lui Roșca au continuat să înscrie și, înainte de final, au fost în fața adversarelor chiar și cu 6 goluri.

Meciul dintre Craiova și Vâlcea a decis echipele de pe primele două locuri. Ambele s-au impus în primele două meciuri, dar Craiova ar fi putut să câștige turneul chiar și cu un egal datorită golaverajului mai bun.

În prima partidă, SCM a învins Cetate Deva, scor 27-24. În cel de-al doilea meci, disputat cu SCM Pitești, jucătoarele din Bănie au câștigat la 12 goluri diferență, 35-23.

Pe lângă trofeul de campioane, trei fete de la Craiova au obținut și titluri individuale. Ionica Munteanu a fost declarată cea mai bună jucătoare a turneului și, totodată, cel mai bun portar. Campioană cu Baia Mare în sezonul trecut, Aneta Pârvuț a fost cea mai tehnică handbalistă a turneului. Titlul pentru cea mai tânără jucătoare l-a primit Diana Ciucă, în vârstă de 14 ani.

Cupa Craiovei este un turneu de pregătire. Pe locul al treilea a terminat Cetate Deva (3 puncte), iar pe locul al patrulea SCM Pitești, care a fost învinsă în toate meciurile.

 

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER