Handbalistele craiovene, învinse de fostul antrenor

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă pe teren propriu de Corona Brașov, cu scorul de 28-21. Meciul a contat pentru Liga a 13-a din Liga Națională de handbal feminin. În urma acestei etape, SCM a coborât o poziție în clasament, de pe 8 pe 9.

DSC_0368Fetele lui Carmen Amariei au pierdut în fața brașovencelor după ce la sfârșitul primei reprize conduceau la avantaj de un gol, scorul fiind de 11-10.

În cea de-a doua repriză, echipa Craiovei a primit două goluri în superioritate numerică. De atunci, jucătoarele Coronei s-au desprins pe tabela de marcaj. Cele mai bune marcatoare ale meciului au fost Aurelia Brădeanu și Andreea Pricopi de la Corona Brașov, ambele cu 7 goluri. Pentru SCM Craiova, cea mai bună marcatoare a fost Nicoleta Dincă, care a înscris de cinci ori. În ultimele minute ale meciului, când craiovencele au fost dominate clar, tribunele au tăcut.

DSC_0570Dacă, în trecut, pe Bogdan Burcea l-am văzut urlând de bucurie la reușitele oltencelor, acum s-a bucurat pentru înfrângerile lor, în calitate de antrenor al Coronei Brașov. A făcut-o de două ori în acest an, Corona învingând și în tur, și în retur. De data aceasta a fost 21-28, iar în tur brașovencele s-au impus la 10 goluri diferență, 38-28. Bogdan Bulucea a antrenat SCM Craiova în ultimele două sezoane, reușind în ambele să-și îndeplinească obiectivul stabilit de conducere – salvarea de la retrogradare. Sub conducerea lui Carmen Amariei, echipa din Bănie și-a propus terminarea pe un loc de play off, în primele șase.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER