Handbalistele din Bănie, înfrânte în debutul sezonului

SCM Craiova a pierdut meciul cu HCM Baia Mare, scor 21-32. Partida s-a jucat în Sala Polivalentă din Craiova și face parte din prima etapă a Ligii Naționale.

Apipie a marcat de la 7 metri, dar a ratat alte două încercări.

În primele două minute ale meciului, craiovencele n-au reușit să marcheze, deși au avut trei ocazii. În schimb, băimărencele au recuperat mingea și au marcat în urma primului contraatac pe care l-au avut. Apipie de la SCM a egalat printr-o o aruncare de la linia de 7 metri. Fetele de la Baia Mare au înscris, au reușit să conducă din nou și, până la pauză, și-au mărit avantajul la 10 goluri, scor 17-7. În a doua repriză, SCM nu a redus din diferența de scor și, înainte de final, HCM a avut chiar și 14 goluri avans.

Norvegianca Ane Eidem, care a debutat în această seară la SCM, a marcat de patru ori. Eidem s-a remarcat și printr-o recuperare. În cădere, aceasta s-a întins și i-a luat mingea unei adversare care plecase pe contraatac.

În sală au fost aproximativ 1.500 de spectatori. Au fost și aproape 20 de suporteri ai HCM-ului, care au bătut în tobe și s-au făcut auziți tot meciul. La sfârșitul primei reprize, băimărenii au cântat pentru craiovence: „Ale, ale! Ale, Ale, Craiova, ale!”.

Pentru SCM au jucat: Pașca, Munteanu – Tănăsie (4 goluri), Eidem (4), Cioaric (3), Apipie (2), Lazarin, Pîrvuț (2), Georgescu (2), Florica (1), Tomescu (1), Ianași (1), Amariei, Șelaru.

În etapa a II-a, SCM va juca în deplasare, la mijlocul săptămânii viitoare, cu HCM Roman.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER