Honduras – Ecuador, răii cu slabii

Honduras e printre cele mai rele echipe de la acest Mondial: tripli A – arțăgoși, ambițioși și antipatici. O știam de la început, am simțit-o încă din amicale, când hondurienii trebuia să ia vreo trei roșii doar la partida de pregătire cu Anglia. Dacă nu mă credeți, aruncați un ochi pe  acest bilet:

cartonasePariul cu cartonașele la Franța – Honduras a ieșit încă de la pauză, când se luaseră 4 galbene, dintre care unul transformat chiar în roșu. De data asta aveți cota 2.20 la ”cel puțin 5 galbene” la bet365, una de luat în considerare, cu atât mai mult cu cât meciul este arbitrat de australianul Benjamin Williams, un om care scoate lesne artonașele din buzunar, având o medie de 5,3 galbene pe meci în ultimele opt partide arbitrate (e drept că majoritatea din campionatul intern australian, unde oamenii se dedau la mai multe violențe, de unde și ciudățenia aia de fotbal autohton).

Honduras v EcuadorEcuador este, pe de altă parte, singura echipă din America de Sud care nu a impresionat la acest Mondial. De altfel, Ecuadorul le-a cam stricat și media sud-americanelor din competiție, ele reușind, din 10 partide, 6 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, de una dintre înfrângeri făcându-se vinovată Ecuadorul, iar de cealaltă Uruguay-ul, care a remontat însă magistral aseară, cu Anglia.

Cu toate astea, Ecuador nu a arătat deloc rău cu Elveția, conducând cu 1-0 și fiind învinsă la ultima fază a meciului, după un contraatac care a urmat unei ocazii imense a Ecuadorului în careul elvețian. Cu victorie cu Honduras, Ecuador ar mai avea de doi bani speranță, deci cred că va fi un meci în care sud-americanii vor domina și hondurienii vor face ce știu mai bine: apărare foarte fizică.

Cota de 7 pentru 1-0 scor corect nu mi se pare deloc de neglijat, așa cum 1,95 pentru sub 2,5 goluri marcate în meci este extrem de realistă.

La victorie Ecuador, cotele oferite de case mi se par cam meschine:

1,66 la bet365
1,67 la William Hill
1,65 la Stanleybet

Dacă va reuși victoria, cred că Ecuadorul poate s-o facă doar cu 1 sau 2 la 0, dar nici un 0-0 sau 1-1 nu mi se par scoruri nerealizabile.

Prin urmare, aș merge mai degrabă pe un sub 2,5 goluri, la cotele:

1,95 la bet365
1,94 la Stanleybet
1,95 la bwin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER