Cupa Mondială, între glorie și suferință

ola_chiFuga de Brazilia: Olanda – Chile

Grupa B și-a desemnat deja cele două echipe calificate în optimi, Olanda și Chile vor merge împreună în faza superioară. Miza acestei partide rămâne însă una uriașă, câștigătoarea grupei urmând să evite o întâlnire extrem de grea cu Brazilia, câștigătoarea cea mai probabilă a grupei A. Dacă olandezii se pot mulțumi și cu un egal, având avantajul golaverajului (8-3 față de doar 5-1 al chilienilor), pentru echipa lui Jorge Sampaoli nu există decât varianta victoriei. Portocala mecanică nu se va putea baza pe unul dintre cei doi golgeteri, atacantul Robin van Persie fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar chiar și așa, prezența în teren a lui Arjen Robben sau Wesley Sneijder, prezintă o garanție destul de mare că Olanda va înscrie. Cum și chilienii au dovedit până acum un apetit ofensiv sporit, un pariu pe +2,5 goluri pare destul de realist, deși cota este destul de mică (1,80 la bet365).

Alte pariuri interesante la această partidă pot fi: Olanda să câștige ambele reprize, cotă 9,00 la bet365 sau, dacă mizați pe un joc mai pragmatic al jucătorilor lui Van Gaal, un egal este cotat cu 3,60.

aus_spaÎnainte de drumul spre casă: Australia – Spania

Duelul celor două echipe deja eliminate se anunță a fi un meci în care, nemaiavând ce pierde, jucătorii ambelor formații vor încerca să spele rușinea eliminării cu un joc plăcut, lipsit de încrâncenarea vreunei mize. Predicția noastră este că echipa mai valoroasă, Spania, se va impune la cel puțin două goluri diferență, un astfel de pariu fiind cotat cu 2,20, ibericii putând profita și de absența atacantului australian Tim Cahill, autor a două din cele trei goluri ale naționalei țării sale la acest turneu final.

Diego Costa, una dintre marile dezamăgiri ale acestei Cupe Mondiale, are o cotă de 5,00 să deschidă scorul, iar șansele Spaniei să câștige ambele reprize are o cotă de 3,40.

cotele la case de pariuri se prezintă astfel:

                                1                x                2

Olanda – Chile         2,62            3,60           2,76

Australia – Spania    7,00            4,60           1,50

(sursa: bet365.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER