Juniorii B au ratat calificarea în finala Campionatului Național

Universitatea Craiova a fost învinsă de Viitorul Constanța, scor 0-1, în semifinalele Campionatului Național de juniori B. Meciul s-a jucat în această seară, la Buftea.
Jurj,

Primele șanse de gol le-au aparținut constănțenilor. În minutul 7, Vlad a apărat pe rând șuturile trimise de Hagi junior și de Ciobanu. Au urmat trei ocazii ale Craiovei. Mai întâi, după o centrare venită de la Popescu, Vlădoiu a trimis mingea cu capul, din plonjon, pe lângă poartă. Peste două minute, de la marginea careului de 16 metri, Andrei l-a nimerit pe portarul advers. La următoarea fază, Jurj i-a centrat lui Constantin, care, după un dribling din preluare, a încercat să marcheze la colțul scurt, dar Durbozoancă a respins în corner. În minutul 29, Coman a reușit golul de 1-0 cu un șut din zona punctului de la 11 metri. Viitorul a avut pe teren doi juniori care au debutat deja în Liga I, Florinel Coman și Ianis Hagi.

În debutul reprizei secunde, atât Jurj, cât și Geanimu puteau să egaleze, dar șuturile celor doi au fost deviate în corner. Până la final, din echipa Craiovei s-a mai remarcat doar Vlad, care a apărat cu brio din poziții de unu la unu cu Coman și Casap.

Universitatea Craiova: Andrei Vlad – Ștefan Vlădoiu (77’ Narcis Cîrlig), Cătălin Ion (68’ Găleșanu), Dumitru Andrei – Paul Hodea (74’ Andrei Rodeanu), Vasile Constantin – Paul Medrea (58’ Alexandru Dinu), Alexandru Popescu, Bogdan Geanimu (68’ Bogdan Țoiu)– Sergiu Jurj.

FC Viitorul: Cosmin Durbozoancă – Andrei Vlădescu, Virgil Ghiță, Szabolocs Kilyen, Andrei Rusu – Doru Dumitrescu, Andreas Iani (64’ Alexandru Trancă), Ianis Hagi (58’ Alexandru Mățan)– Andrei Ciobanu, Florinel Coman, Carlo Casap.

În cealaltă semifinală, Ardealul Cluj a trecut de Chindia Târgoviște în urma loviturilor de departajare. Astfel, Universitatea o va întâlni în finala mică pe Chindia Târgoviște, iar Viitorul pe Ardealul în finală.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER