Juniorii C alb-albaștri, vicecampioni naționali

Universitatea Craiova a fost învinsă de Academica Pitești, în finala Campionatului Național de juniori C, scor 1-3. Meciul s-a jucat în această dimineață, la Buftea.

DSC_0287

Fost portar, Mitruscsak a fost oprit doar prin fault astăzi.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 16, datorită unui gol reușit de Viorel Zbona. Peste cinci minute, însă, piteșteanul Raoul Baicu, tocmai intrat în locul unui coleg, a reușit egalarea. La pauză, după 35 de minute, atât cât se joacă la acest nivel de vârstă, a fost 1-1. În repriza a doua au urmat încă două goluri ale jucătorilor din Pitești, orașul care i-a dat pe Nicolae Dobrin sau pe conducătorul Academicăi Pitești, fostul portar Dani Coman. Primul a marcat Andrei Zete, în minutul 42. Golul de 3-1 l-a dat Rareș Popa, la doar patru minute după ce colegul său Zete reușise desprinderea. Deși este de aceeași vârstă cu restul jucătorilor care au jucat azi, Rareș are deja barbă, una destul de pronunțată.

Până la final, Craiova s-a remarcat doar prin câteva curse, cu driblinguri succesive, reușite de Leonardo Mitruscsak. Fără însă ca acestea să fie concretizate. Leoanardo Mitruscsak este cu un an mai mic decât restul colegilor săi, dar asta nu se observă pe teren. În urmă cu un an, la un meci din „Cupa Oblemenco”, Leo a reușit patru goluri într-o victorie cu 6-0 chiar împotriva celor de la Academica Pitești.

Echipa Universității: Bobonete – Olteanu, Constantinescu, Sima (70’ Baciu), Vadasis – Screciu, Dobre (60’ Mihăilă) – Mitruscsak, Nichifor (70’ Șerban), Gîrbiță – Zbona (70’ Stăiculescu).

Academica Pitești: Petrișor – Oreviceanu, Tozirenchi, Putaru, Ban – Gândac (28’ Păun), Brînză, Szecui, Fundătureanu (18’ Baicu) – Popa, Zete.

Denis Șchiopu

4 comentarii la articolul Juniorii C alb-albaștri, vicecampioni naționali

 1. ipsilante spune:

  Bravo pustilor si anul viitor sa devina campioni. Cu mai putine emotii si mai multa sansa, puteau fi nr.1 chiar din acest an, dar asta e… si nu e rau. Felicitari si… spor la treaba in noul sezon! FORZA STIINTA!

 2. rocco spune:

  Felicitari!!
  HAi Stiinta!

 3. Zete spune:

  Buna,sunt mama lui Andrei Zete,el are numarul 9 la Academica Pitesti si vreau sa va spun ca-mi confundati copilul el nu are barba deloc.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER