Lică: „Invit toți iubitorii voleiului să vină și să ne susțină la Polivalentă”

Voleibaliștii olteni se pregătesc pentru debutul în noul sezon din Liga Națională. SCM Craiova o va întâlni pe Unirea Dej luni, la 17:00, în Polivalenta din Bănie. Iată cele mai importante declarații de la conferința de presă din această după-amiază:

voleiAntrenorul Craiovei Dănuț Pascu a spus: „Unirea Dej este o echipă solidă, care a început foarte bine această perioadă de meciuri oficiale. Mă refer la dubla întâlnire cu Baia Mare din Cupa României. Dejul a reușit două victorii cu Baia Mare, 3-1 și 3-2, ceea ce spune mult legat de valoarea echipei. Încercăm să pregătim foarte bine meciul și sperăm să avem un început pozitiv. Ne așteaptă un meci greu, dar vom face tot posibilul să câștigăm”.

Pascu crede că în acest sezon echipa nu va avea meciuri ușoare pentru că: „Va fi un campionat greu, cu cei mai mulți străini din istorie în componența echipelor. Toate echipele își doresc performanță și au obiective îndrăznețe. Trei sau patru și-au anunțat dorința să câștige titlul și încă vreo zece se luptă pentru cupele europene. Va fi un campionat deosebit, cu meciuri puternice. Trebuie, însă, să avem o responsabilitate mare pentru că i-am obișnuit pe suporteri cu rezultate bune și suntem datori să continuăm pe aceeași linie”.

Căpitanul Laurențiu Lică a spus: „Suntem în pragul debutului de campionat, cu siguranță va fi unul echilibrat. Suntem într-o formă foarte bună și la ora meciului vom fi toți apți, ceea ce este important. Unirea Dej este o echipă cu pretenții, foarte bine clădită. Cu toate acestea, cred că în prima întâlnire vom avea avantajul terenului propriu și sper că vom obține victoria. Invit toți iubitorii voleiului să vină și să ne susțină la Polivalentă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER