Lui „Flocea” îi convine absenţa lui Bawab, dar se teme de Ivan

Antrenorul Timişoarei, Florin Marin, este de acord cu Emil Săndoi, considerând că Universitatea a jucat foarte bine până acum, cu excepţia partidei cu Viitorul. „Flocea” ştie că vor reveni Popov, Rocflorin marinha şi Vătăjelu, crede că absenţa lui Bawab este un avantaj pentru echipa sa, dar se teme de Ivan, spunând că este un „jucător foarte periculos”. Thaer Bawab a punctat în ambele meciuri în care Florin Marin a întâlnit Universitatea în sezonul trecut: Craiova – Ceahlăul 2-0 şi Oţelul – Craiova 0-1.

„Va fi un meci dificil, Craiova este o echipă bună, are şanse la play-off. Universitatea vine după o înfrângere grea, în meciul de la Viitorul, având şi jucători importanţi care au absentat în respectiva partidă. Sunt convins că aceştia vor reintra la meciul cu noi şi, de asemenea, se vor monta bine pentru joc. Şi asta nu numai datorită faptului că sunt pe o poziţie prin care pot să spere la calificarea în play-off, dar şi pentru că până în acest moment Craiova, exceptând partida cu Viitorul, a arătat foarte bine. Să ne amintim de meciul cu Dinamo de pe teren propriu, în care craiovenii s-au impus foarte clar. Sunt convins că îşi doresc foarte mult să câştige meciul cu noi. Bawab este un jucător important pentru ei, a avut evoluţii foarte bune, în anumite meciuri a făcut diferenţa. Consider că este un avantaj pentru noi absenţa lui. Un jucător foarte periculos este Ivan, care a fost convocat și la echipa națională. Principala mea preocupare a fost să-i recuperez pe jucători în primul rând din punct de vedere fizic și să-i capacitez mental pentru jocul de la Craiova. Ne gândim să scoatem maxim din fiecare joc, dar, bineînțeles, suntem mulțumiți să câștigăm și un punct. Important este să nu ne pierdem concentrarea, să ne păstrăm modestia, să jucăm cu încredere” a spus tehnicianul lui ACS Poli.

Pentru meciul de mâine, „Flocea” nu poate miza pe Goga şi Neagu, în timp ce Scutaru şi Elek, înlocuiţi în meciul cu ASA, probabil că vor fi recuperaţi. Revin în echipa de pe Bega şi Curtean, Croitoru şi Belu, care au absentat în victoria cu ASA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER