Minicantonament și amical cu Pandurii în pauza de după Dinamo

FOTBAL - CS U CRAIOVA - FC OTELUL GALATIÎn timpul interviului pe care i l-am luat ieri, Emil Săndoi ne-a mărturisit că Universitatea se află în discuții avansate cu Pandurii Târgu Jiu pentru perfectarea unui joc amical în pauza competițională pricinuită de jocurile echipei naționale. Jocul ar urma să se desfășoare undeva în apropiere de Băile Herculane (poate Severin sau Orșova), stațiune în care cele două formații se vor afla într-un minicantonament de câteva zile.

Dezvăluirea lui Săndoi a venit ca urmare a întrebării unui suporter. Pe pagina de Facebook a Maxima Sport, acesta îl întreba pe Săndoi dacă e mulțumit de lotul pe care îl are, având în vedere că el și Cârțu au găsit o echipă în mare parte conturată, și în ce măsură se impune o remaniere în iarnă. Răspunsul ”principalului” oltean a fost:

”Dac-ar fi să ne uităm doar la aceste patru meciuri, teoretic n-ar trebui să existe o remaniere, dar în fotbal trebuie să fii precaut și să te pregătești pentru ce e mai rău și mai greu. Ar fi incorect însă din partea mea să spun acum că trebuie să plece sau să vină un anumit număr de jucători, mai ales că nici nu am avut timp suficient la dispoziție să-i vedem pe toți la treabă, mă refer în special la cei care au jucat mai puțin. De aceea, vom programa cât mai multe amicale unde să dăm șansa tuturor să arate ce pot. Cu siguranță vom programa un amical și în pauza de după meciul cu Dinamo. Poarta Craiovei nu se va închide în nasul nici unui jucător din lotul actual, toți vor avea șansa să demonstreze că merită să continue și din primăvară, iar noi nu pornim la drum cu idei preconcepute despre unul sau altul. Mă refer acum la poarta antrenorilor și a clubului, desigur, pentru că cea a lui Bălgrădean am prefera să rămână închisă cât mai mult timp. Revenind la lot, cel mai corect este ca la finalul turului să tragem o linie, să vedem ce realizări a avut fiecare jucător, în ce măsură s-au adaptat la ce le-am cerut noi și în ce locuri mai e nevoie de întăriri.”, a comentat Săndoi.

Din interviul complet veți mai afla, prinre altele, ce părere are despre cât de mult mai pot ajuta Pleșan, Ferfelea și Varga echipa și ce spune despre valoarea fundașilor centrali și despre handicapul cu care pleacă Ivan când vine vorba de selecție.

5 comentarii la articolul Minicantonament și amical cu Pandurii în pauza de după Dinamo

 1. Dan spune:

  PLESAN,DANANAE,nu au ce cauta in lotul acesta,FERFELEA si VARGA sunt fotbalisti care isi pot reveni si pot sa mai spuna ceva in fotbal.totusi o micsorare de salarii ar trebui si la ei,nu vad de ce VARGA ar trebui sa castige mai mult ca BANCU pt ca pana acum nu a demonstrat ca merita,sa le dea bani la jocuri jucate,performanta,iar salariile sa le aiba de maxim 2.000,nu 10.000 cat castiga ei in momentul asta!

 2. marius_vl spune:

  Performanta costa! Nu poti sa ai pretentii de echipa mare daca dai salarii de 2000 euro! Daca am reusit sa aducem in vara jucatori de valoare este si din cauza ca la Craiova este seriozitate si stabilitate financiara!

 3. utilizator spune:

  ne mai trebuie jucatori defensivi … nu avem solutii la fundasii laterali, apoi avem prea putine la fundasii centrali, odata cu accidentarea lui Kay.

 4. Daniel spune:

  Ce se intampla cu Gangioveanu mai este in lot, se antreneaza cu echipa? Cei doi jucatori de la Mioveni: Marzeanu si Balan parca sunt in vizorul Craiovei sau nu?

 5. ipsilante spune:

  Este mijlocul turului si nu ar fi strategic sa se discute acum de catre cineva din conducere, despre cei care raman si cei care pleaca. Mai ales ca, din cauza suspendarilor sau accidentarilor, vor trebui folositi si jucatorii care n-au prea jucat, iar acestia trebuie s-o faca bine si sa dea totul pe teren, pentru puncte. O nominalizare acum, a celor diponibilizati, ar destabiliza si demobiliza echipa. Fiecare jucator din lot, daca e profesionist stie foarte bine, ce are de facut. Daca are valoare si isi doreste sa ramana, se va bate sa prinda un loc de titular, pentru ca oportunitati tot apar si vor aparea in continuare. Ferfelea de ex. a demonstrat ca are experienta si valoare, tragand echipa dupa el, in liga a 2-a, pana a se imbolnavi. Din pacate, dupa vindecare, a ramas undeva departe de forma pe care o demonstrase. Asta nu inseamna ca, in iarna, cu o pregatire buna, nu ar putea reveni. Prioritatea pana in iarna este insa, sa castigam cat mai multe puncte, in cele 8 jocuri, ramase de disputat. FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER