Miriuță, mulțumit cu punctul obținut contra Craiovei

Antrenorul de la ASA Târgu Mureș, Vasile Miriuță, s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate obținut de echipa sa în meciul cu Universitatea Craiova.

484793_484793_captura_miriuta„Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. În a doua repriză am încercat să le desfacem defensiva, dar nu am reușit. Dacă o luăm după ocaziile din repriza a doua, meritam să câștigăm. Totuși, n-am ce să le reproșez băieților, ne mulțumim și cu un punct”, a spus Miriuță la Digi Sport.

Cât despre Bălgrădean care le-a apărat două ocazii mari de gol târgmureșenilor , Miriuță a zis: „Un portar bun, a apărat foarte bine mai ales în a doua repriză. De aceea sunt portari buni, nu?”.

În penultimul meci al etapei a patra, disputat duminică seară, Universitatea Craiova a remizat în deplasare, scor 0-0, cu ASA Târgu Mureș. În finalul partidei, ambele echipe au trecut pe lângă golul victorios, însă cei doi portari Eduard Stăncioiu și Cristi Bălgrădean s-au împotrivit.

D.Ș.

 

Un comentariu la articolul Miriuță, mulțumit cu punctul obținut contra Craiovei

  1. ipsilante spune:

    Miriuta demonstreaza inca o data CALITATE si caracter! Venit dupa plecarea lui Dan Petrescu, Miriuta continua sa demonstreza ca ASA nu a ocupat accidental locul 2, sezonul trecut. Echipa lui, egal in ce alcatuire, joaca un fotbal frumos, ofensiv, tehnic, LA VICTORIE! Noi nu putem decat sa visam la asa ceva… Felix, Cartu si Sandoi ne ingroapa putin cate putin… D E M I S A ! FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER