Mititelianismul: religia imbecililor

Dacă aveți răbdare să vă spun ce e cu scientologia, ajungem și la imbecilii de la GSP și Prosport, pe cuvânt.

În anii ’50-’60, un escroc briliant făcea furori în America. Îl chema L. Ron Hubbard și adepții lui îl divinizau. Le spun ”adepți” pentru că omul a scris o carte S.F. care a fost luată atât de în serios încât a format o religie. Se numește scientologie și au aderat la ea inclusiv câteva vedete, John Travolta și Tom Cruise fiind printre cele mai cunoscute. Hubbard a murit în 1986 (acum e considerat Dumnezeu sau măcar Isus de către membrii bisericii sale), dar scientologia a continuat sub continuatorul lui, David Miscavige. Ideea de bază a scientologiei e simplă: SĂ FACEM MULȚI BANI. Mișto, nu? A fost și încă este o escrocherie de proporții incredibile, care a câștigat inclusiv un război cu Fiscul American. Câți se pot lăuda cu asta? Războiul a constat într-o serie de procese. În sensul că scientologii ăștia au refuzat mereu să plătească taxe și impozite sub justificarea că sunt o religie, așa că prin anii ’90 aveau o notă de plată care depășea de patru ori fondurile totale ale bisericii (vorbim de miliarde de dolari, că biserica nu era săracă deloc). Scientologii sunt, spre deosebire de creștini, genul de militanți foarte agresivi, în sensul că ei nu întorc și celălalt obraz dacă le dai o palmă, ci te bat măr și apoi îți dau foc. Strategia lor în a lupta cu fiscul a constat în ACȚIONARI ÎN INSTANȚĂ REPETATE (vă sună cunoscut?). Nebunii au dat în judecată tot ce mișcă, adică Fiscul și toate filialele lui din America, ba chiar câteva sute de angajați ai fiscului. Toată lumea știa că nu au cum să câștige vreunul dintre procese, dar această avalanșă de procese a destabilizat pur și simplu sistemul de justiție, care nu era pregătit pentru o asemenea inflație de cazuri, iar impetuozitatea scientologilor (care au dublat procesele cu atacuri furibunde la persoană) i-a speriat și pe șefii și angajații fiscului. S-a purtat o negociere, iar șeful scientologilor a spus că vor renunța la toate procesele dacă scientologia va fi recunoscută drept religie și scutită de toate taxele pe care ar trebui să le plătească. În mod incredibil, Fiscul a fost de acord și o datorie de circa 2 miliarde de dolari a fost ștearsă cu buretele.

bossNu vă speriați, însă. Scientologia e o escrocherie de succes (cum sunt religiile în general, ar zice niște răutăcioși). Mititelianismul e una de doi lei, străvezie și îmbrățișată doar de aceia cu IQ atât de mic încât sunt niște persoane foarte rare. Să-l crezi pe Mititelu presupune un grad atât de mare de prostie încât au fost documentate doar câteva sute de cazuri, din simplul motiv că omul este el însuși un idiot care nu știe să scrie.

E adevărat, unele dintre aceste cazuri se întâlnesc în redacțiile GSP și Prosport. Nu este încă foarte clar CINE de la aceste publicații preia orice bășină trage Mititelu pe Facebook și o transformă în știre, ba chiar folosește (cum a făcut GSP-ul într-un nou act de jurnalism jegos, ieri) un citat din Mititelu ca să ilustreze un parteneriat între clubul de fotbal Universitatea Craiova și instituția de învățământ cu același nume care, desigur, NU ARE NICI O LEGĂTURĂ cu Mititelu. Ei bine, cu ajutorul oamenilor de bun-simț din presă, îi anunțăm pe acei falsificatori afectați grav de mititelianism că suntem pe urmele lor. Și că, în lupta simplă pe care o ducem, aceea pentru dreptate și adevăr, vom fi nemiloși cu ei, deoarece au deja 3 ani în care au încercat să mânjească Universtatea cu căcat luat din gura lui mititelu direct cu degetele lor de ”jurnaliști” și întins pe hârtie sau, mai precis, pe internet. Așa ceva nu se poate ierta.

Cât despre horcăielile lui Mititelu, până când idiotul nu va citi urgent o mie de cărți, ca să învețe să dea o formă credibilă și dibace minciunilor lui care momentan sunt la nivelul unui preșcolar, va rămâne exact ceea ce este: un nebun care latră agramat pe Facebook, falit și batjocorit de toată lumea cu un dram de bun-simț.

8 comentarii la articolul Mititelianismul: religia imbecililor

 1. Florin Boruz spune:

  Daca ne respectati va rog nu mai puneti foto acestui ….pentru ca va faceti de ris!!!!!!!

 2. Daniel Popescu spune:

  Deci, pe bune, chiar citesc cu interes articolele voastre. M-am bucurat cd am observat ca nu mai jigniti suporterii care-si exprima opinia. Acum am o alta problema. Va rog sa nu mai scrieti despre mititel. Pur si simplu e jenant ca unul din 3 articole sa fie legate de el si nu de echipa. El se discrediteaza singur, nu trebuie sa o mai facem si noi. Al nostru e prezentul, al nostru e viitorul. Mititelu are o parte contrafacuta a trecutului, atat, si asta pt ca a pascut cativa ani iarba de pe Oblemenco, nu din alt motiv. Va inceta sa mai existe abia atunci cand nu va mai fi bagat in seama. Parerea mea!

 3. george spune:

  ce cauta poza jegului asta pe site ul nostru?

 4. danyla spune:

  Bravo !! … Excelent articol !! … Va explic eu despre jurnalistii de la GSP !! … Este vorba despre debilul mental Decebal Radulescu, impreuna ca clica lui de pulifrici studenti la jurnalism pe care ii trece la examene

 5. george spune:

  radut..tucudean..pleasca..

 6. zzzzt spune:

  mateiu si celalalt pulifrici reprimiti la antrenamente sunt supertransferurile iernii. restul sunt vise umede.

 7. ipsilante spune:

  Ce-ar fi sa nu-i mai bagam in seama nici pe boovean si nici latrinele TV centrale. Cred ca avem mult prea multa treaba, la noi, in ograda. Raspunsurile, replicile si pedeapsa cea mai mare le putem administra acestora, prin rezultate pozitive si potentiale trofee castigate. Prea mult timp dedicat unor nimeni, ar putea fi interpretat ca le acordam cam multa atentie. Deci, ignorati-i, prieteni. Lasati-i sa latre singuri. La luna! Noi avem treaba! FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER