Mititelu a pierdut ce nu avea*, Universitatea a recâștigat ce a avut mereu

leul-grasTitlul pare un paradox. Nu este, dacă ne aplecăm cu obiectivitate și calm asupra faptelor. E greșit să spunem că Mititelu a pierdut definitiv Universitatea Craiova, pentru că nu a avut-o niciodată. E greșit și să spunem că CS Universitatea a câștigat palmaresul și marca, pentru că nu le pierduse niciodată. Ambele adevăruri au fost consfințite pe 9 iunie 2016 de către Curtea de Apel, printr-o decizie definitivă și executorie. Practic, instanța nu a făcut decât să remarce o stare de fapt. E ca și când cineva ar face recurs asupra faptului că cerul e albastru, iar o instanță ar fi nevoit să-i spună că „ba da, e albastru”.

Că mulți dintre noi AM CREZUT altfel, asta da. A fost o vreme când credeam că Mititelu are Universitatea Craiova (și poate și că cerul nu e albastru). Când am aflat că n-o are de fapt, ar fi trebuit să fie o mare bucurie, să răsuflăm ușurați. Pentru mulți, chiar a fost. Puțini au mai rămas captivi ai minciunii sfruntate mititeliene, iar el știe că pe zi ce trece devin tot mai puțini, de aceea horcăie a moarte în aceste zile, încercând să ne convingă că, de fapt, e mai viu ca oricând.

”Balaci e un bețiv fără caracter” (Adrian Mititelu)

Muribundul chinuit de propria prostie și învins de propria incultură și (mai ales) de propria mitomanie amestecă atacurile de o nesimțire uluitoare cu planurile atât de utopice încât par desprinse de comedii, este un melanj de agresivitate și lașitate, de optimism și depresie suicidară, un caz cât se poate de tipic de schizofrenie timpurie. Și nu glumesc. Omul e bolnav, pe măsură ce realizezi asta, pe atât îți vine să fii mai înțelegător cu el.

Locul interviului acordat de Mititelu unor tembeli care l-au luat în serios nu este în presă, ci în manualele de psihiatrie, secțiunea psihoze endogene (da, o să vă mirați, dar chiar am întrebat un specialist, deși nu trebuie să faci 8 ani de medicină ca să-ți dai seama că omul e dus).

Disperat, văzând că nu mai are nimic, Mititelu a ajuns să lovească până și în Balaci. Să spui despre singurul membru al Craiovei Maxima care ți-a mai luat apărarea, pe alocuri, că ”este un bețiv fără caracter”, că ”a murit”, că ”e de ani de zile îmbibat în alcool” este o tâmpenie atât de mare încât nu înțelegi de ce ar face cineva greșeala asta, fie el și nebun. Nebunul nostru o face din două motive: pentru că este nebun (DOH!) și pentru că nu mai are nimic, dar ABSOLUT NIMIC de pierdut.

Interviul din GSP și semnele unei afecțiuni psihice în stadiu avansat

Reluăm părțile care demonstrează afecțiunea psihică din interviul făcut de hienele GSP-iste (și le spun hiene pentru că este odios, nedeontologic și chiar ilegal să profiți de boala unui om, fie el și Mititelu):

gsp1. Când a fost întrebat cu ce se mai ocupă, bietul nebun a fost sincer: ”Cu procese. Citesc, mă pregătesc, am început să redactez și apărări. Acum pledez și în fața judecătorilor. Procese, litigii… Am vreo 50 de litigii pe rol.”
Da, ați auzit bine. Omul are 50 de procese în care e propriul lui avocat. Ce șanse ai să câștigi vreodată în viața ta un proces când te aperi singur, iar tu nu știi să scrii corect în românește? Păi, intrați pe pagina nebunului și veți vedea, că azi tocmai a mai pierdut unul.

2. A zis, bineînțeles, și că Universitatea Craiova nu va termina acest campionat. Oare fanii lui, Ostap Bender, Aurel, Biziche și toți anonimii ăia (care, foarte posibil, sunt TOT EL) știu că zice asta în fiecare an, de patru ani încoace? Și că șansele erau și atunci tot de ”100%”, cum zice că sunt și acum?

3. În cea mai amuzantă parte a interviului, scursurile jurnalismului l-au întrebat în ce ligă va juca, dacă își face echipă. Toată populația României a izbucnit în râs la răspunsul dementului: ”Ei vor să mă bage în Liga I, dar nu e corect.” :)))))) Probabil va refuza din același motiv și locul din grupele Champions League cu care va fi rugat. Ulterior, omul zice că el se așteaptă să fie băgat în Liga II. Asta ca să nu credeți că are fantezii cu pornitul de jos, din ultima ligă, așa cum i se impută Universității că nu a făcut-o, în 2013.

4. ”Cine va inaugura stadionul Ion Oblemenco?”, întreabă violatorii de cadavre. ”Noi, bineînțeles! Nu e nici o șansă să joace CSU! Vă spun asta 100%!”. Și ne spune asta ”100%” în ciuda faptului că e cât se poate de clar că stadionul va fi inaugurat ÎN ACEST SEZON, sezon la care Universitatea participă, pe când Mititelu nu doar că nu participă, neavând cu ce, dar tot el recunoaște, în următoarul răspuns: ”Nu mai avem nici măcar o lingură. Trebuie să cumpărăm 30 de jucători.” Oooook. Nimic anormal într-un om care recunoaște că nu mai are nici o lingură, după care ne explică cum trebuie să cumpere 30 de jucători, și nu orice jucători, ci, desigur, ”luăm tot ce-i mai bun din România”. Probabil nici aici n-au chicotit tembelii de la GSP. Mergem mai departe…

5. Mititelu nu vrea să ia banii de la FRF și LPF, pentru că știe că asta nu e posibil. Nu, nu! El vrea să ne ia banii NOUĂ, tuturor. Adică statului. În interviu zicea psihopatul așa: ”La cele 220 de milioane cât a stabilit instanța că trebuie să primesc se va adăuga și dobânda și voi ajunge la 400 de milioane de euro.” Domnu Mititelu, dar ce-ar fi să rotunjim la un miliard de euro? Ca să fie mai simplu, bre, că ne încurcăm în cifre altfel. Deci primești un miliard de euro, am zis! De la cine? Tot el ne spune: ”Banii ăștia îi voi lua de la statul român. Statul trebuia să ia măsuri, nu să mă lase 6 ani pradă unor infractori.” Bre, nea Miti, până acum statul român s-a pișat pe tine. Și știi de ce? Pentru că ești mincinos, nene, d-aia. Mincinos, corupt, analfabet, escroc și combinator. Și ăstora nu prea le dă statul dreptate și cu atât mai puțin le dă un miliard de euro, m-ai înțeles? Apropo, tot nebunul amenința cetățenii din Craiova care au fost la meciul cu Dinamo că vor pierde bani pe care vor trebui să-i plătească lui. Dacă vi se pare ireal sau imposibil, avem aici și dovada.

daune

Știi ce într-adevăr ar putea să facă pentru matale statul, dom’ Mititelu? Să te interneze, urgent. În scurt timp vom da drumul și unei petiții în acest sens. Statul român are obligația de a-și trata și izola cetățenii cu probleme psihice evidente. Altfel, aceștia pot face o grămadă de probleme, în libertate. De pildă, să inițieze peste 50 de procese bazate pe nimic, în care să se apere singuri, să le piardă pe toate și apoi să urle că n-are statul grijă de el.

* când am dat acel titlu și-am spus că Mititelu a pierdut ce nu avea nici măcar nu ne-am gândit la Știința. Voiam să spunem că amărâtul și-a pierdut mințile.

SEMNAȚI PETIȚIA AICI

 

9 comentarii la articolul Mititelu a pierdut ce nu avea*, Universitatea a recâștigat ce a avut mereu

 1. tesio spune:

  De antologie…am ras, efectiv, cu lacrimi!! In dementu’ asta nu mai crede nici nevasta-sa!! Totusi, cred ca violatorii de cadavre i-au luat interviu ca sa-l mai faca de ras!! Sa aiba de cine rade!! Si pe ei si pe dement sa le fecundez familia in…stiti voi!!

 2. Tarabostes spune:

  De foarte mult timp nu se observă un amănunt…
  Jucătorii ăia pe care i-a avut echipa bouveanului aveau sechestru de la ANAF. Cu alte cuvinte: banii proveniți din vânzarea jucătorilor respectivi deveneau ai statului!
  Așadar: dacă s-a realizat vreun prejudiciu, ANAF este cel care va trebui despăgubit și nu procesomanul din Bouveni. 🙂

 3. Lake spune:

  Hai mai repede cu petitia aia!!! Nu am fost de acord cu multe lucruri postate de voi pe aici, dar acum ,,achesez,,pana la ultima virgula. Omul are grave probleme psihice, nu e de glumit si este nevoie sa i se acorde ajutor de specialitate pentru ca e un pericol pentru ceilalti

 4. Adrian spune:

  Articolele de aici sunt dementiale, pacat ca site ul nu este prea cunoscut, eu am nimerit intamplator….felicitari

 5. Doru spune:

  Un proverb oriental spune ca:” maimuța cu cat se urcă mai mult in copac, cu atât i se vede fundul”. Cam asta se întâmplă si cu el.
  Încă nu înțelege ce i se întâmplă. Trist. A ieșit dintr-un fenomen în care nu a intrat NICIODATĂ. Păcat. Mare Păcat!

  Dă-te jos din copac, Mititelule!!!
  Ne-am săturat de procese, calomnii, intrigi, certuri, amatorism, jigniri, minciuni, zgomot, război, nesimțire. Asta nu este Craiova. Ăsta nu este spiritul Stiintei. Noi nu ne regăsim în astfel de non-valori.
  Vrem fotbal în armonie, liniște si înțelegere. Vrem fair-play. Asa cum este spiritul Stiintei, dominat de corectitudine.
  In plus, te-ai găsit tu, Mititelule, să scrii o carte despre „blaturile” Craiovei Maxima sau este delirul unui autodenunt, al unei stări psihice din care nu mai poti iesi?
  Mulțumim tuturor celor care au contribuit la salvarea brandului si, mai ales, că ne-au scăpat de un NEBUN!!!! Stiinta libre!!!

 6. Vict spune:

  Un articol exceptional, unul dintre cele mai bune in Maxima Sport. Imi place misiunea voastra sacra : incurajati renasterea Craiovei si demascati un nebun lasat prea liber.

  Nu stiu daca ati citit cu atentie dialogul cu sclavii lui pe tema Balaci :

  – nebunul spune ca va domina fotbalul romanesc vreme de 50 de ani;
  – nebunul spune ca nu vrea sa se mai laude cu rezultatele mari al Craiovei Maxima, vrea sa priveasca doar spre viitor; eu cred ca pregateste terenul pentru alte procese pierdute pe teme de brand si palmares.

 7. luca spune:

  @sts când porți în inimă atâta ură, fularele doar ți-o astupă. Echipa Craiovei e doar o echipă de sezon, nicidecum o bază, nicodecum o infrastructură. Hai sictir pentru „idolii” tăi e infrastructura CRAIOVEI.

 8. ipsilante spune:

  Lipsa de logica si coerenta, in ideile exprimate de brutar, sunt usor de remarcat de catre orice om simplu, fara vreo pregatire sau educatie prea sofisticate. Ma intreb ce-or avea in cap acei „ziaristi” (sau ce dracu or fi), care i-au luat interviul? Primul bolnav al Olteniei merita, din plin, compatimire si ajutor medical corespunzatort. Deocamdata, i-ar fi suficienta si o camasa de forta, cu conditia, sa fie suficient de mare pentru ca sa-si poata lua langa el toti sectantii, inclusiv pe cei din massmedia. In rest, hai sa ne vedem de treburi, ca viata e scurta iar de zurbagii, escroci si debili mintal nu vom duce lipsa niciodata. FORZA STIINTA!

 9. Maximus spune:

  FCSB si echipa de sertar FC Booveni – singurele clone dovedite in justitie, restul sunt grohaieli triste ale unui interlop frustrat de lipsa camasii de forta! Jiji Ciobanul are un gram in plus de decenta si nu mai contesta decizia justitiei, multumindu-se cu mulsul oilor, inclusiv ale celor de la FCSB…in frunte cu Meeee-Meeee, zis si oia fara picioare!:)

  Hai Stiinta, spre al 5lea titlu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER