Mititelu, adio Oblemenco

mitiAdrian Mititelu a pierdut și ultima șansă de a se întoarce cu echipa pe Ion Oblemenco. A pierdut procesul în care își punea cele mai mari speranțe. Contestația la executare (amânată pe 3 martie) i-a fost respinsă definitiv și irevocabil.

Pe de altă parte, Mititelu are șanse mari să nu mai joace nici la Severin meciurile de acasă, urmare a datoriilor uriașe pe care le-a acumulat la primăria din localitatea mehedințeană. Nu știm ce s-a întâmplat între timp, de a fost primit cu Bihorul, dar știm din surse sigure că în iarnă primarul din Severin se jura că Mititelu n-o să mai calce la el pe stadion. Deocamdată, pe stadionul din Severin nu mai calcă publicul. După decizia Peluzei Sud de a boicota toate meciurile de acasă până când Mititelu renunță la echipă, la meciul cu Oradea în tribune au fost doar 300 de suporteri.

 

4 comentarii la articolul Mititelu, adio Oblemenco

 1. dinache ion spune:

  forta cs universitatea craiova

 2. ipsilante spune:

  Doamne ajuta ca am scapat de acest escroc notoriu… Sa-si mute „averea familiei” la Booveni. Aia este casa lui si a acelei adunaturi numita FC Booveni… Pe Oblemenco are dreptul sa joace doar adevarata echipa de fotbal, STIINTA, cea recunoscuta si de institutia cu acelasi nume, Universitatea Craiova. FORZA STIINTA!

 3. laur spune:

  decizia Jduecatoriei Craiova de respingere a constestatiei la executare nu ee nici definitiva,nici irevocabila,e cu apel la Tribunalul Dolj.Unde ati mai auzit ca o decizie pe fond,in prima instanta sa fie definitiva si irevocabila?Numai in mintea maximasport,micapi si a Olguetei,poate.

 4. cristi spune:

  cu prostii care nu-s scoliti te lupti un pic si ai razbit, dar duci o lupta colosala cu prostii care-s dusi la scoala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER