Mititelu încearcă să fure şi protestul

După ce a încercat să ne distrugă simbolul, Mititelu face tot posibilul să ne fure şi protestul. Aseară, împreună cu renumiţii săi ciraci, Lubeniţă, Gabi Blondu şi Gogoaşă, booveanul s-a amestecat prin mulţime, agitând spiritele şi încercând să provoace oamenii  să scandeze împotriva Olguţei Vasilescu. Mort de foame, fără benzină pentru merţan, supărat că a mai pierdut nişte procese şi că Ştiinţa a bătut-o pe Dinamo, Mititelu a vrut să acapereze mitingul. Blondu şi Gogoaşă au monopolizat portavocile, moment în care unii dintre cei prezenţi au plecat spre case, dezgustaţi că protestul risca să fie confiscat tocgeoanamai de cei vizaţi de proteste: corupţii, infractorii, evazioniştii, profitorii, ţeparii.

Adi-Faliment şi liderii Peluzei Puz s-au răsculat împotriva clasei politice, dar motivele lor sunt diferite. Obişnuiţi să participe activ la campaniile electrorale, pentru un PUZ sau o ciorbă, Miti şi „puziştii” sunt nemulţumiţi că de fiecare dată partidele şi-au făcut treaba cu ei în campania electorală şi apoi i-au „neglijat”.

Vă invităm să veniţi cu sugestii de sloganuri pentru Mititelu dacă apare iar la miting!

Propunerile noastre pentru Miti & co. sunt:

„Cine nu sare, vrea reclamaţie la DNA!”

 „Nu plecăm acasă, până nu mai dăm o „plasă”!

 „Nu vrem catedrale, doar câteva parale!”

 „O dorinţă sinceră: echipa lu’ Adiţă!”

 „Uniţi ne salvăm de la faliment!

 „Colectiv, Colectiv, clubu’ meu (şi al copiilor mei) nu e fictiv!”

5 comentarii la articolul Mititelu încearcă să fure şi protestul

 1. Cilly spune:

  Nu stiu daca știți dar la prima demonstratie din Bucuresti dupa cele întâmplate la clubul Colectiv in piața Universități a apărut cu masina mergând încet si gesticuland ca el este cu demonstranti si ca el este revolutionar si anti-sistem „minerul” Miron Cozman , asa ca nu ma mira ca Mititelu acest Miron Cozma al fotbalului craiovean cel care a distrus echipa si cel care ca si Cozma se considera un „revolutionar” nu un nemernic care a distrus o echipa si a încercat sa fure si sa devină el si cu familia lui stăpânul unei iubiri a sute de mii de oameni a apărut la demonstratie ca „revolutionar”, ce s-a întâmplat cu Miron Cozma la Bucuresti, ce era normal, cand demonstrantii si-au dat seama cine este l-au huiduit si intr-un cor de înjurături i-au „explicat” ca nu are ce caută acolo alungandu-l ca pe o piaza rea , in schimb la Craiova mititelu înconjurat de cele 10-20 persoane care au beneficiat de banii escrocului cand avea „cascaval” i-au permis sa participe la acest protest , escrocul încercând sa apropie „problema”lui de dorintele manifestanților , încercând el cu Gogoasa si Blondu sa direcționeze mitingul anti-primărie ,anti-Olguța , craiovenii cei care au fost in strada trebuiau sa facă același lucru cu mititelu ce au făcut cei din Bucuresti cu Cozma , sa-l trimită acasă pentru ca el nu avea ce caută acolo ,la cat rău a făcut nu ar trebui sa mai apară public multi ani , mititelu a fost si este piaza rea a fotbalului craiovean , a făcut rău si vrea si acum raul fotbalului din Craiova, el nu vrea o echipa a orașului el vrea o echipa a lui sa o conducă el si sa-si bată joc cum vrea sa o terfeleasca dupa bunul plac cum a mai făcut , nu mai este posibil dar tampitul si acoliti lui nu înțeleg , poate la următoarea demonstratie craiovenii nu-i mai permit escrocului astfel de „participări „…..Hai Stiinta !

  • Craioveanul spune:

   Este bun comentariul tau si completez si eu : ce are sula cu prefectura??? Se foloseste de durerea altora in beneficiul lui?? Trebuie sa fi prea prost sa ni inrelegi ce urmareste acest personaj care a facut numai rele!

 2. Craioveanul spune:

  Noi oltenii santem prea inteligenti ca sa nu intelegem ca acest personaj impreuna cu niste pierde vara care nu au un an pe cartea de munca incearca sa iese in fata doar doar o mai face si el ceva! Un frustrat care latra la stele ! Pe noi ne intereseza urmatorul meci si nu aberatiile unui personaj contestat de majoritatea oltenilor!!! Hai Craiova duminica sa invingem!!!!

 3. statutul spune:

  CSWC & PSD,aceeasi mizerie!!!!!!!!!

 4. luca spune:

  Un mutant traind in mocirla lui improasca pe aici cu ura inimaginabila! Hai, fake, locul tau statutar e in cocina!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER