Mititelu minte și dezinformează suporterii pentru a forța intrarea pe stadion

Planul de reorganizare al Fotbal Club U Craiova SA NU A FOST APROBAT!

mititeluAstăzi, în urma Adunării Generale a Creditorilor Fotbal Club U Craiova SA, editie.ro a publicat o știre prin care suporterii sunt anunțați că planul de reorganizare a societății a fost aprobat. Este o informație falsă, fapt ce poate fi dovedit extrem de simplu, cu minimum de cunoștințe juridice. Din păcate, această nouă petardă marca Mititelu a fost preluată pe nemestecate de unele site-uri de sport și livrată cititorilor ca atare. Dacă de la GSP ne așteptam, cunoscând deja ce ”profesioniști” lucrează acolo, faptul că și site-ul de reputație interanțională ghidsportiv.ro a înghițit-o ni se pare reprobabil.

Iată ce a scris editie.ro:

„Planul a fost supus la vot si votat in unanimitate. Chiar daca firma EUROEXPO SRL TARGU MURES a votat impotriva aprobarii planului, conform Legii 85/2006, se considera, automat, votul ca fiind unul pozitiv in ceea ce-i priveste pe creditorii care isi primesc plata in mod preferential. Astfel ca votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este, din oficiu, unul pozitiv si nu are nicio relevanta juridica ceea ce a mentionat aceasta societate in sedinta Adunarii Creditorilor.“

De ce informația este falsă

Un plan de reorganizare a unei societăți nu poate fi aprobat fără votul pozitiv al principalului creditor, în speță firma EUROEXPO SRL TARGU MURES. În consecință, Fotbal Club U Craiova SA se află în aceeași situație în care era înaintea întrunirii de astăzi a Adunării Generale a Creditorilor. Singura modificare majoră cu privire la activitatea Fotbal Club U Craiova SA se poate produce după data de 26 februarie 2014, când Tribunalul Brașov va hotărî, cel mai probabil, falimentul acestei societăți.

Care este miza acestei minciuni

Adrian Mititelu dezinformează publicul cu bună știință, scopul său fiind de a pune presiune pe judecătorii care, mâine, 18 februarie, vor trebui să soluționeze recursul la decizia Primăriei de evacuare a sa de pe stadionul Ion Oblemenco. Pe de altă parte, Mititelu mizează în continuare pe naivitatea suporterilor și încearcă să-i inflameze pentru a forța o nouă intrare abuzivă pe Central. Minciuna și dezinformarea fac parte din arsenalul cu care Adrian Mititelu a reușit să păcălească foarte multă lume și, din nefericire, foarte mulți suporteri, unii dintre ei (în mod miraculos) luând în continuare de bune vrăjelile scrise de Mititelu însuși pe editie.ro.

7 comentarii la articolul Mititelu minte și dezinformează suporterii pentru a forța intrarea pe stadion

 1. praetorianus spune:

  Mi se pare reprobabil ca toate publicatiile de sport sa lanseze stirea ca planul a fost aprobat!! Nu mai inteleg nimic, oare aceasta este presa din Romania?? Nu mai pot crede nimic, consider ca in aceasta tara nu se poate afla adevarul, astept sa treaca timpul!!

 2. bogdan danescu spune:

  Tin sa va anunt ca fotografia cu Mititelu folosita la acest „material” imi apartine si este copiata de pe http://www.gsp.ro. Asa ca, in continuare, faceti cum considerati voi ca e mai bine…

  • Redactia spune:

   OK. De unde era sa stim? Gata, iti apartine.

   • bogdan danescu spune:

    Am impresia ca ne cam tragem de sireturi. Crezi cumva ca aveam nevoie de aprobarea ta ca sa stiu daca imi apartine sau nu? In loc sa iti ceri scuze ca esti in hot, ai chef de glume… Stai linistit ca o sa glumim!

 3. cornel spune:

  planul a fost votat,votul EURO EXPO a fost pozitiv din oficiu(chiar daca ei au votat impotriva)pt ca Mititelu s-a angajat in planul de reorganizare sa plateasca in 30 de zile de la aprobarea panul de catre judecatorul sindic toti bani datorati catre Euro Expo…….„vor fi considerate creanţe nedefavorizate şi vor fi considerate că au acceptat planul creanţele ce se vor achita integral în termen de 30 de zile de la confirmarea planului“ (art. 101 lit. D din legea 85/2006)”.

 4. Despre legea insolventei spune:

  Nu stiu daca Mititelu minte si dezinformeaza in aceasta situatie. El a anuntat de mult intentia de a plati datoria la EuroExpo in 30 de zile de la confirmarea planului de reorganizare de catre judecatorul sindic. Conform legii insolventei, planul de reorganizare poate fi aprobat de judecatorul sindic (articolul 101 din legea insolventei):

  „Planul va fi confirmat dacă vor fi îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
  A. cel puţin jumătate plus una dintre categoriile de creanţe menţionate în programul de plăţi, dintre cele menţionate la art. 100 alin. (3), acceptă sau sunt socotite că acceptă planul, cu condiţia ca minimum una dintre categoriile defavorizate să accepte planul;
  B. în cazul în care sunt doar două categorii, planul se consideră acceptat în cazul în care categoria cu valoarea totală cea mai mare a creanţelor a acceptat planul;
  C. fiecare categorie defavorizată de creanţe care a respins planul va fi supusă unui tratament corect şi echitabil prin plan.
  D. vor fi considerate creanţe nedefavorizate şi vor fi considerate că au acceptat planul creanţele ce se vor achita integral în termen de 30 de zile de la confirmarea planului ori în conformitate cu contractele de credit sau leasing din care rezultă;”.

  Nu sint expert in legea insolventei : dar articolul e destul de clar si pare in favoarea lui Mititelu.

  Pe de alta parte, articolul 107 specifica faptul ca administratorul judiciar poate propune intrarea in faliment (Art. 107, litera D):

  „a fost aprobat raportul administratorului judiciar prin care se propune, după caz, intrarea debitorului în faliment, potrivit art. 54 alin. (5) sau art. 60 alin. (3).”

  Daca exista alte prevederi legale care sint in defavoarea lui Mititelu – va rog sa le prezentati.

 5. ipsilante spune:

  Balivernele imbirligare ale interlopului prind de minune la pustimea inflamata, semianalfabeta, care-l sustine. E aberanta actiunea GSP_istilor si gazetei brutarului! EuroExpo a votat CONTRA! Daca pe 26 febr. Tribunalul Brasov decide falimentul, si sint toate sansele sa fie asa atunci, cloaca mititica e moarta si ingropata… Dea Domnul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER