Olanda – Mexic, încântătoarea portocală cu nerespectuosul cactus

arjen-robben_2958032bLa olandezi, antrenorul se ocupă de defensivă și eternii trei Van Persie, Sneijder și Robben de atac. Împreună, par excelenți. Dacă-l adăugați și pe superbul Daley Blind (două assist-uri senzaționale în meciul cu Spania), Olanda pare o formație care e puțin probabil să se încurce de Mexic în drumul fără obstacole notabile către o semifinală cu Brazilia. Dintre toți cei menționați mai sus, Robben a fost de departe cel mai impresionant. Bucurându-se de multă libertate din partea lui Van Gaal, un trequartista adevărat, ca în fotbalul romantic, Robben a fost uriaș în toate meciurile, inclusiv cu Chile, unde a făcut una dintre fazele turneului când a alergat incredibil ca să centreneze genial la ultimul gol, în prelungirile partidei, pe o căldură sufocantă.

De partea cealaltă, Mexicul este o trupă ambițioasă și bine pusă în teren (același 3-5-2 ca al olandezilor, sistem care a surprins multe echipe blocate în formulele clasice cu patru fundași), dar aceeași formație limitată care s-a calificat cu mare noroc dintr-o serie CONCACAF nu tocmai plină de vedete. În plus, mexicanilor le va lipsi (cumul de cartonașe) José Juan Vázquez, omul cheie din fața apărării.

Cotele pentru victoria Olandei ținând cont de toate acestea ni se par incredibil de avantajoase, într-un meci în care credem că olandezii vor înscrie de cel puțin două ori.

Predicția Maxima Sport: Olanda câștigă meciul – cotă 2.15 la Stanleybet

Alte pariuri interesante:

Arjen Robben marchează – 2.75 la bet365
Olanda conduce la pauză și câștigă – 3.40 la bwin
Olanda are cu cel puțin 2 șuturi pe spațiul porții mai multe decât Mexic – 1.72 la Unibet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER