OLTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA: 18 zile pentru 1000 la București!

În weekend-ul 1-2 octombrie, 2016 (nu s-a stabilit încă programul clar al etapei a 11-a), Craiova joacă un meci care, dacă forma celor două echipe continuă în următoarele trei etape, se anunță a fi derby-ul campionatului: FCSB – Universitatea Craiova. Cu echipa lui Becali părăsită de fani (ei au putut, PS97 și alții nu) după decizia instanței care a stabilit că oierul nu are legătură cu istoria adevăratei Steaua, fanii Științei își propun de pe acum un obiectiv îndrăzneț: să deplaseze 1000 de suporteri la București, pe Arena Națională, pentru meciul cu roș-albaștrii.

Începând de azi, alături de toți suporterii Științei, ne propunem să facem în așa fel încât acest obiectiv să devină realitate. Vom însoți fiecare postare pe Facebook de hashtag-ul #1000labucuresti (ceea ce vă sugerăm și vouă, la orice postare despre Universitatea Craiova) și vom scrie o serie de materiale care să încurajeze atât fanii Universității din Oltenia, cât și pe aceia din București și împrejurimi, să fie alături, în peluza Arenei Naționale, pentru a-i domina pe FCSB-iști chiar la ei acasă.

Orice avalanșă se naște de la un bulgăre. Noi am făcut bulgărele #1000labucuresti. Acum depinde de noi toți să-l rostogolim în aceste trei săptămâni, pe tot internetul, pentru ca avalanșa alb-albastră să devasteze Bucureștiul. Forza Știința!

14341627_685779564908085_1991166146_n-1

 

3 comentarii la articolul OLTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA: 18 zile pentru 1000 la București!

  1. luca spune:

    :((( o avalanșă provocată e sinucidere curată, în cazul de față. Când Știința joacă fotbal, sunt altfel de avalanșe…

  2. m spune:

    Ar fi bine sa se organizeze o deplasare. Forta Stiinta!

  3. gogu spune:

    o sa vina mai multi, daca-i pui si pe cei din bucuresti, care vor veni, de data asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER