Pariurile zilei cu Stanleybet

* cotele acestei rubrici de ponturi sunt oferite de Stanleybet

1. Nigeria – Argentina, boemii

E drept, Nigeria nu a primit nici un gol până acum în Brazilia, dar la meciul cu Bosnia nu știu nici ei cum au scăpat fără gol. Știe mai bine tușierul neo-zeelandez care i-a anulat lui Dzeko un gol valabil la scorul de 0-0 sau bara porții africane care în minutul 93 a privat Bosnia de un egal meritat. Nigerienii au arătat destule spații în apărare însă și, deși astăzi un egal îi califică matematic în optimi și se vor pune pe două linii pentru un 0-0, totul va ține până când Argentina va marca. Atunci, vrând-nevrând, nigerienii vor ieși la atac și spațiile se vor deschide. În plus, Argentina s-a cam făcut de râs cu Iran și, dacă nu au băut prea mult de ziua lui Messi ieri, e cazul să-și mai scoată pârleala cu Nigeria. Pe de altă parte, Argentina este o echipă destul de defensivă pentru pretențiile ei (doi închizători, Mascherano și Gago, foarte defenisvi), așa că e greu de crezut că va primi gol.

Scor probabil: Nigeria – Argentina 0-2

Pariuri de încercat:
Nigeria nu înscrie – 2.06
2-3 goluri în meci – 1.90
Argentina câștigă la cel puțin două goluri – 2.59

Bosnia – Iran, șansele

Iranienii au șansa incredibilă de a se califica dacă bat Bosnia, dar și băieții lui Dzeko și Pjanic au ocazia să demonstreze că meritau mai mult de la primul lor mondial. Calitatea echipei e fără îndoială de partea Bosniei, dar ambiția iranienilor care au prins curaj după un meci aproape perfect cu Argentina coroborată cu apărarea visătoare condusă de Spahic îi poate face pe asiatici periculoși pe atac.

Scor probabil: Bosnia – Iran 2-1

Pariuri de încercat:
Bosnia câștigă – 2.20
Ambele echipe înscriu – 1.79
Scor corect 2-1 – 9.00

Ecuador – Franța, necunoscuta

karim-benzema-444565După victoriile la scor din primele două meciuri, Franța e în proporție de 99% câștigătoarea grupei și e de așteptat ca Deschamps să odihnească niște titulari. Cu toate astea, există șansele ca rezervele francezilor să fie de valoare apropiată plus mult mai motivate decât titularii, deci Ecuadorul probabil nu va avea sarcină ușoară, chiar dacă o victorie la un scor mai bun decât al Elveției i-ar califica mai departe. Ecuador a arătat cel mai prost dintre sud-americane la acest turneu și probabil nu vor putea face față francezilor.

Scor probabil: Ecuador – Franța 1-3

Pariuri de încercat:
Franța câștigă – 1.85
4-6 goluri – 3.30
Mai multe goluri în repriza a doua – 2.10

Honduras – Elveția, schimbarea

Honduras și Elveția sunt de obicei echipe care pun multă bază pe apărare, dar de data aceasta nu vor avea nici un motiv să închidă jocul. Elvețienii trebuie să ia în calcul că Ecuadorul poate face surpriza cu Franța, așa că ar fi bine să bată la două goluri Hondurasul, în timp ce hondurienii nu mai au nimic de pierdut și vor încerca să facă eterna ”figură frumoasă”. Totuși, dacă Franța înscrie repede în celălalt meci cu Ecuador și Elveția află asta, probabil se va mulțumi cu un 1-0 meschin. În orice caz, Elveția trebuie să bată și pare solistul zilei.

Scor probabil: Honduras – Elveția 0-2

Pariuri de încercat:
Elveția câștigă – 1.45
Mai puțin de 3,5 goluri – 1.42
Elveția câștigă la 0 – 2.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER