Patru meciuri de sală în aceeași zi

bureauEchipele SCM Craiova de handbal feminin, volei masculin și cele de baschet masculin și feminin vor avea, sâmbătă, 25 octombrie, meciuri în Craiova. Vor fi patru partide, dintre care trei în Polivalentă și una în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“.

Primele care vor juca vor fi handbalistele. Echipa Craiovei o va întâlni pe cea de la CSM Ploiești la 11:00. În Liga Națională, SCM este pe 2, cu opt victorii și o înfrângere. CSM Ploiești este pe 10, are trei meciuri câștigate și șase pierdute. Partida va fi în Sala Polivalentă.

După handbaliste vor urma baschetbalistele, dar nu în Polivalentă, ci în Sala „Ion Constantinescu“. Acestea vor juca împotriva celor de la „U“ Cluj-Napoca la 13:00. Cele două echipe sunt ultimele în clasamentul Ligii Naționale. Craiova este pe 14, cu șase înfrângeri, iar Cluj-Napoca este pe 13, are o victorie și cinci partide pierdute.

La 16:00 va fi meci de volei masculin. Craiovenii îi vor întâlni pe vicecampionii de la ACS Zalău. Craiova și Zalău au maximum de puncte după două partide în acest sezon al Diviziei A1.

Ziua se va încheia cu meciul baschetbaliștilor. La 18:45, SCM Craiova o va întâlni pe Transilvania Cluj. După trei etape, Craiova și Cluj sunt la egalitate de puncte, au câte două victorii și o înfrângere. Până acum, în primele trei etape, craiovenii au jucat numai în deplasare.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER