Pavel Badea: „Meciul cu ASA e capital”

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, spune că victoria alb-albaştrilor în meciul de duminică este vitală pentru îndeplinirea obiectivului. „Este un meci extrem de greu şi capital pentru perioada următoare a Universităţii Craiova. O victorie ne bagă din nou în cărţile play-off-ului. ASA a devenit adversarul nostru tradiţional de când eram în Liga a II-a şi am avut o relaţie dificilă cu ei, izvorâtă din agresivitatea unor conducători de acolo. Noi vom fi gazde bune şi cine va fi mai bPavel Badeaun pe teren va câştiga. Dacă nu vom atinge play-off-ul va fi un pas înapoi, dar nu trebuie să uităm că echipa este încă în formare şi în primul rând are nevoie de infrastructură. Până la urmă, dacă vom juca într-o cupă europeană noi nu vom putea juca acasă şi nu vom avea parte de suportul publicului propriu”.

Badea a comentat şi interdicţia la achiziţii primită de Universitatea Craiova: „E clar că nu este o decizie care să ne bucure, dar dacă ea va fi confirmată reprezintă o şansă pentru jucătorii tineri de la centrul de copii şi juniori de a se afirma, cel puţin de a intra în lotul lărgit, aşa cum s-a întâmplat şi cu mine şi alţii ca mine, formaţi în pepiniera Craiovei”

2 comentarii la articolul Pavel Badea: „Meciul cu ASA e capital”

  1. utilizator spune:

    Cum adica nu vom juca in oras daca mergem in EL ? Pai nu se mai face stadionul de atletism ? Eu cred ca va fi gata in primavara viitoare si vom putea juca pe el.

  2. Alin spune:

    Pe stadionul de 5000 de locuri ce se preconizeaza a fii gata in primavara anului viitor, nu se pot organiza meciuri internationale ci doar pana cel mult meciuri interne(liga !, Cupa Romaniei, Cupa ligii, meciuri din ligile inferioare). Pt a putea disputa un meci pt un anumit stadion (chiar si nou), trebuiesc indeplinite anumite criterii, printre care stadionul sa aiba capacitate de locuri mult mai mare si nu doar 5000 de locuri si alte multe conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER