Pecanha: „Să-i transmiteți lui Ivan să nu ia în calcul meciul cu noi. Nu va marca”

Portarul Petrolului, Peterson Pecanha, este optimist înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Brazilianul de 35 de ani crede într-o victorie la limită a echipei sale, dar, pe de altă parte, mărturisește că vede Știința în play-off la sfârșitul campionatului.

Credit foto: Bogdan Iordache, Publimedia

Credit foto: Mediafax

Ce impresie ți-a făcut Universitatea Craiova în primele zece etape?
Craiova are o echipă foarte bună. Are jucători cu calitate, cu experienţă, care pot decide singuri un joc. Pentru noi, meciul cu Universitatea, cu siguranţă, unul foarte greu, dar am încredere că putem câştiga.

Care ți se pare cel mai periculos jucător de la Craiova?
Sunt mai mulţi jucători de calitate. Îmi place foarte mult de Nuno Rocha, este un fotbalist foarte bun, şi chiar am jucat împreună în Portugalia, la Maritimo Funchal.

Jucătorii Craiovei șutează bine din lovitură liberă. Te temi de acest lucru?
Da, ştiu asta, că sunt foarte periculoşi la fazele fixe. Dar, nu pot să spun că mă tem. Lucrăm la antrenamente şi pentru astfel de situaţii şi sper să nu avem probleme în meciul de duminică.

Puștiul Andrei Ivan, de la Universitatea, a promis că va marca trei goluri în următoarele trei meciuri. Ce zici de asta?
(râde) Să-i transmiteți să nu ia în calcul meciul cu noi. Îi urez mult succes, dar, în acelaşi timp, sper să-şi ţină promisiunea după meciul de duminică.

Ai un pronostic pentru această partidă?
Este foarte important pentru noi să câştigam acest joc. 1-0 ar fi un rezultat perfect pentru Petrolul.

În ce zonă a clasamentului îți vezi echipa la sfârșitul sezonului regulat?
Din păcate am început sezonul foarte greu, iar asta se vede în clasament. Acum, dacă vom reuşi să câştigăm partida cu Craiova cred că putem să începem urcuşul, iar în retur, de ce nu, să ne luptăm chiar pentru play-off.

Dar pe cea a Craiovei?
Universitatea este o echipă foarte bună şi cred că se poate bate pentru play-off.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER