Pleșan și Izvoranu, făcuți bine de vrăjitoarea sexy

Accidentați de mai mult timp și cu recidive nedorite, Mihăiță Pleșan și Silviu Izvoranu au plecat, duminică seara, în Serbia, la clinica ”vrăjitoarei” Marijana Kovacevic. Foarte apreciată în lumea fotbalului mare, tămăduitoarea din Belgrad a mai tratat cu succes un fotbalist al Universității, pe Zoran Ljubinkovici. La vremea respectivă, acesta și-a revenit miraculos, în doar trei zile, după o microruptură musculară, reușind chiar să înscrie golul decisiv, la Motru, în primul meci de după refacere. Tratamentul lui Ljubinkovici a fost, totuși, destul de piperat – 2500 de euro.

Marijana Kovacevic are o clinică extrem de modernă la Belgrad, conformă cu toate noutățile în materie, dar la tratamentele tradiționale adaugă ingredientul ei special – o alifie minune a cărei rețetă secretă o datorează originilor sale pe jumătate indiene.

UPDATE: După 5, respectiv 6 ședințe de tratament fiecare, Pleșan și Izvoranu s-au întors din Serbia și se vor putea antrena normal curând, fiind așteptați pe teren la derby-ul cu ASA Târgu Mureș de pe 1 martie. De altfel, cei doi i-au și mulțumit Marijanei Kovacevic prin postări pe Facebook la care au atașat aceste poze:

plesan

izvoranu

2 comentarii la articolul Pleșan și Izvoranu, făcuți bine de vrăjitoarea sexy

  1. Ozzy spune:

    Fără supărare, dar ăsta e titlu de Libertatea sau Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER