Rade Dzambic se retrage din baschet mâine, la derby-ul cu Steaua

dzambicFostul baschetbalist al celor de la SCM Universitatea, Rade Dzambic, a decis oficial să se retragă din activitatea de sportiv profesionist chiar în Sala Polivalentă, cu prilejul derby-ului dintre Craiova şi Steaua din LNBM. Cel care a reuşit să ridice de atâtea ori publicul oltean în picioare a făcut anunţul pe contul său de Facebook:

„După 23 de ani de baschet am decis să mă retrag. Vreau să mulţumesc tuturor echipelor şi de asemenea tuturor antrenorilor, deoarece am întâlnit oameni minunaţi în întreaga mea carieră. Sunt onorat de faptul că cei din staff-ul echipei din Craiova m-au contactat să mă întorc. Voi fi prezent sâmbătă seara la Sala Polivalentă pentru a-mi lua la revedere de la fani şi a le mulţumi, deoarece, fără ei nu aş fi realizat nimic”.

Dzambic a sosit în Bănie la începutul anului 2012, de la CSU Asesoft Ploieşti, şi a evoluat în tricoul alb-albastru timp de doi ani, fiind unul dintre cei mai importanţi și mai iubiți baschetbalişti ai Craiovei. După plecarea de la Craiova, Rade Dzambic a mai jucat la Rabotnicki, în Macedonia, și la Zalakeramia, în Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER