Râmnicu Vâlcea umblă cu Măciuca vopsită

maciucaVâlcea insistă cu procesul la TAS, invocând celebrul articol 54. Articol care nu a fost respectat de însăși Damila Măciuca Vâlcea. Echipa de la capătul traseului Lungeşti-Măciuca s-a înfiinţat în 2007 şi nu a aşteptat defel trei ani să ajungă în Liga a II-a. Craiova este contestată de o echipă, CSM Rm. Vâlcea, care anul trecut se numea Damila Măciuca și juca în altă localitate, Drăgăşani. O echipă care sfidează, umileşte, calcă în picioare articolul 54, care oricum este şifonat, depăşit, ilogic. Analizând din alt unghi, vâlcenii contestă o echipă căreia inclusiv ea i-a acordat dreptul de a evolua în Liga a II-a, cu toate drepturile de rigoare, în Adunarea Generală a FRF, fără ca aceasta să-l ceară. În loc să bage capul în pământ după disputele directe şi cu un „background” cel puțin dubios, Damila Vâlcea Măciuca contestă o echipă care a bătut-o de trei ori într-un sezon şi în faţa căreia a scos doar un egal, cu un golaveraj total de 7-1. Aceeaşi Damila Vâlcea contestă o echipă care a avut un dosar impecabil de licenţă. Ce vrea de fapt această Damila steaua Vâlcea? Şi-ar fi dorit probabil o „primă” consistentă din partea Craiovei pentru a nu crea vâlvă, iar acum, când a terminat pe locul 3, încearcă acelaşi şantaj, în speranţa că s-ar lipi în Liga I de milionul de euro cuveniţi noilor-promovate. „Redutabila” Ligă a Suporterilor Vâlceni, un fel de filială nerecunoscută a galeriei steliste, emite comunicate redate de pseudoziaristul Adi Mujea, care, de ruşinea numelui de familie, se semnează Adi Georgescu. Liga de stelişti somează FRF să nu admită promovarea „unei echipe înfiinţate anul trecut”. În schimb, pretinde loc în Liga I pentru o echipă care în 2013 era alta şi care nu a reuşit să promoveze.
Rezultatele dintre Universitatea Craiova şi Damila Vâlcea Măciuca: 3-1, 1-0, 0-0, 3-0.

5 comentarii la articolul Râmnicu Vâlcea umblă cu Măciuca vopsită

 1. costello spune:

  Sunt din Valcea,dar nu pot sa tin cu o echipa care are la conducere niste oameni penibili.Penibili,putin spus,oameni lipsiti de moralitate,constiinta,bun-simt si educatie.Cum poti sa te legi de o echipa care nu a gresit cu nimic.Am fost invitati in liga a doua,nu ne-am invitat noi.Iar in ce priveste articolul 54 suntem in aceeasi situatie,dar acest articol e inoperabil.Inoperabil pentru ca niciun patron zdravan la cap,nu baga bani intr-o echipa, care nu are voie sa promoveze intr-o liga superioara timp de 3 ani.Daca aveti macar un neuron in cap,ati putea sesiza ca nu poti sa inscrii o echipa in liga a 4 si 3 ani sa joci degeaba ca nu ai voie sa promovezi in liga a 3,da jucatori,staful tehnic si tot ce trebuie, le platesti la zi.Cum poate fi posibil? Si cine ar face asta? Cum poti sa spui unei echipe ca joaca degeaba? Ar mai fi un jucator concentrat? Eu cred ca nu.Pentru ca articolul 54 de care va legati,spune ca nu ai drept de promovare intr-o liga superioara,daca nu ai vechime 3 ani.Deci se refera la o liga superioara ceea ce inseamna ca daca esti inscris in liga a 4 nu ai voie sa promovezi in liga a 3 a.Nu spune ca cine nu are 3 ani vechime nu are voie sa promoveze in liga 1.Ati putea contesta locul care i s-a dat in liga a doua care nu are nicio legatura cu articolul54,dar ati fi penibili pentru ca si voi ati votat sa i se dea acest loc.Si atunci de ce bla,bla,la?

  • drag spune:

   aveti parte de tot respectul meu.sunt din Craiova,si ma bucur ca mai am prieteni din Ramnicu Valcea care desi ar putea sa improaste cu noroi,au aceiasi parere ca si dvs.Tot respectul,dar mai ales pentru faptul ca ati ales sa nu tineti cu nicio echipa decat sa tineti cu cele din bucuresti.RESPECT si JOS PALARIA!

  • alex spune:

   Si eu sunt tot valcean si am aceeasi parere cu dumneavoastra..tot respectul..HAI CRAIOVA!!! RUSINE DAMILA MACIUCA RM VALCEA!!!!

 2. Tatuska spune:

  Daca ar fi aplicabil atunci o echipa ar avea dreptul numai la retrogradare in acesti 3 ani?

 3. liviu spune:

  culmea ipocriziei este ca daca , prin absurd, aceasta echipa primeste dreptul sa joace in liga 1 in locul universitatii craiova, vor juca conform dosarului de licentiere, la tg jiu si nicidecum la valcea, din cauza faptului ca stadionul din valcea nu este omologat. asa ca mai bine s-ar mobiliza sa faca in oras o echipa locala cu infrastura moderna si sustinuta de valceni asa cum era echipa de hanbal, pentru ca e pacat ca intr-un oras frumos ca valcea sa existe numai stelisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER