Reacția conducerii Universității Craiova la petardele lui Mititelu (VIDEO cu Moise)

În urma unei discuții purtate cu acționarii Universității Craiova, Maxima Sport vă poate spune care este poziția acestora referitor la ”bombele” cu efecte de petarde expirate lansate de Mititelu. În primul rând, au fost sincer amuzați. Ne-au întrebat: ”dar chiar îl mai crede cineva pe escrocul ăla?!”. Le-am zis că ar mai fi câțiva, nu tocmai prieteni cu cratimele, dar că ar fi totuși inspirat să elimine orice bănuială că elucubrațiile milogului ar avea vreun sâmbure de adevăr. Așa că , la un pahar de bere, ni s-a explicat așa:

1. Vasile Șiman nu a fost niciodată mandatat să vorbească și cu atât mai puțin să poarte negocieri în numele Universității Craiova. De altfel, în cursul anului 2015, singura discuție purtată de vreunul dintre acționarii Universității cu Vasile Șiman a fost una scurtă, referitoare la situația contractuală a unuia dintre foștii jucători ai Sportului Studențesc. S-a râs mult, din nou, pe tema ”cum dracu au ajuns doi distrugători de cluburi de fotbal să negocieze între ei, unul încercând să vândă ceva ce nu are și altul încercând să cumpere cu ceva ce nu are?”.

Așa că am întrebat de unde știu ei că Mititelu nu are, așa cum s-a exprimat cineva de la masă, nici bani de-o șaorma.

2. În 2009, escrocul Mititelu încercase securizarea unor terenuri deținute în Balta Craioviței (și implicit păcălirea entităților cărora le era dator) prin divizarea FC U Craiova S.A.. Doar că această divizare a fost anulată în martie 2015, prin sentința judecătorească nr. 98/2015 pronunțată în dosarul 5162/62/2012 (o vom și atașa, în curând), făcând ca toate terenurile în discuție să se întoarcă pe societatea aflată în faliment, ale cărei datorii (circa 50.000.000 euro) depășesc cu mult valoarea respectivelor terenuri. Deci ruptul în fund de Mititelu nu are nici măcar zece metri pătrați de dat, bietul nenorocit.

”Dar chiar n-a existat nici o discuție?”, am întrebat noi. Iar râsete. ”Băi, să vezi, a fost una săptămâna trecută. Dar destul de scurtă…”

3. Pe 17 iulie 2015, papagalul de Moise a venit la biroul unuia dintre acționarii Universitatea, moment surprins pe toate cele șapte camere de supraveghere. A fost primit în birou și întrebat, aproximativ: ”Ce vrei, bă?”. Fraierul dădea din colț în colț, pentru că probabil era plin de aparatură de înregistrat, și reușește să îngaime: ”Știți de negocierea dintre Mititelu și Șiman?”. ”Ce negociere, mă, dobitocule?”. Moise: ”Păăăi, s-a vorbit cu Șiman, pentru echipă, știți…”. Următoarea replică: ”Ieși afară”. Înainte ca ușa să se închidă în spatele lui, Moise a încercat ceva: ”Am acte compromițătoare despre Mititelu!”. I s-a râs în spate: ”Stai liniștit, ăsta se compromite singur mai bine decât o poți face tu. E singurul domeniu în care chiar nu are nevoie de ajutor.”

Evident, în continuare s-a ajuns la discuția eternă: ”Ce vrea Mititelu, de fapt?”

4. Ca de obicei, să ascundă propriile eșecuri și propria impotență. În primul rând, Adrian Mititelu a desființat orice legătură pe care ar fi putut-o avea cu fosta lui societate în 2013, când a înființat un SRL obscur. Cine poate crede că acest SRL poate avea vreo treabă cu Știința, este cel puțin naiv. Cu toate astea, mai există o mână de oameni care așteaptă înscrierea ”echipei familiei” în campionat. Cum termenele pentru înscrierea în Liga II sau Liga III au expirat, singura alternativă rămasă pentru acest an e Liga IV. Reacția investitorilor Universității? ”Băi, chiar regretăm că nu s-a înscris în Liga III, ca să-l umilim cu echipa a doua. Dar să sperăm că se înscrie anul ăsta și reușește să promoveze. Abia așteptăm! Dar probabil nu se va înscrie nicăieri, din păcate…”

În final, conducătorii Științei au avut și un mesaj pentru fani. Îl redăm din memorie:

Îi rugăm pe suporterii Universității Craiova (inclusiv pe aceia care sunt încă indeciși, confuzi sau chiar scârbiți de acest război stupid) să ne ierte pentru o nouă târâre în mocirlă a numelui acestui mare club. Din păcate, respectarea și păstrarea prestigiului acestui club sacru nu depinde doar de noi. Îi asigurăm, pe această cale, pe toți oltenii de bunele noastre intenții, principala fiind readucerea clubului în prim-planul fotbalului românesc și european și, implicit, împlinirea dorințelor fanilor Universității. Le promitem pe această cale că, din acest moment, nu vom mai pomeni numele ”Mititelu” și nici nu îi vom mai răspunde în vreun fel. Îi rugăm să ni se alăture nu doar în acest demers, ci și în încercarea noastră de a spăla rușinea și umilința la care a fost supus acest club, timp de 10 ani. Începutul este duminică, cu Astra. Hai Universitatea, hai Craiova, tu, campioana unei mari iubiri! Echipa VOASTRĂ, nu a unor patroni.

PS – ce e scris cu bold e mesajul investitorilor, noi personal, pe acest site, sigur că nu promitem să nu mai pomenim de Mititelu. Chiar din contră! 😀

PPS – să știți, domnule Mititelu, că așa arată un ”FILMULEȚ”. Făcătura prezentată de dvs pe site-ul familiei este o înregistrare audio căreia i s-a atașat o poză, de fapt.

13 comentarii la articolul Reacția conducerii Universității Craiova la petardele lui Mititelu (VIDEO cu Moise)

 1. Dan spune:

  Domnii investitori ar trebui să facă un comunicat de presa să informeze toată presa care încă mai difuzează tâmpeniile acestui om, să ia atitudine și vizavi de declarațiile domnului Siman, să dezmintă cea ce se scrie prin declarațiile acestuia!

 2. Cilly spune:

  In sfârșit avem si noi conducători adevarati, au reușit sa pună clubul pe baze solide , au un proiect pe termen mediu, lung care sunt convins ca o sa se împlinească , ar merita sa le mulțumim încă de acum pentru tot ce au făcut si pentru respectul care il arată pentru echipa pe care noi o iubim , dar nu o vom face acum si atunci cand vom câștiga campionatul de ce nu si eventul intr-un cor de 30.000 pe noul stadion …Hai Stiinta !

 3. m spune:

  Ultima zvicnire a lui Miti , probabil nu vom mai auzi de el mult timp de acum incolo iar cei de la masa credala mai au o sansa sa si recupereze banii neprimiti daca terenurile din Balta s au intors in patrimoniul falitei. Felicitari clubului pentru reactie. FORTA STIINTA.

 4. Dan spune:

  Am văzut comunicatul, foarte bine că nu mai suport ziarele astea cărora nu le convine că Universitatea devine puternică și nu fac altceva decât să învrajbeasca lumea cu dezinformarile lor!

 5. vic spune:

  Daca este real ce s-a scris, sunt intradevar de laudat!
  Totusi:
  – eu cred ca ar trebui si un comunicat serios pentru sitt-urile de sport aservite lu Mititelu sa nu mai descrimineze.
  – trebuie comunicate mai multe informatii despre echipa pentru ca noi sa vedem intradevar ca se lucreaza profesionist. Degeaba sa depun eforturi ca ele nu sunt cunoscute de noi si uni apreciem ca nu se lucreaza. Chiar si esecurile ca nu s-a inventat management sau om perfect. Ex. nu stim nimic de componenta echipei a II; care este lotul A si lotul B de jucători etc.

 6. Tarabostes spune:

  Ceva-ceva a fost pe tema asta…
  Moise a stat 15 minute la discuții – cu alte cuvinte: de la „Ce vrei mă?” și până la „Ieși afară!” sunt multe necunoscute.
  Apoi, Moise trece pe lângă femeia de la ghișeu fără să fie oprit. Nimeni când este așteptat de cineva nu se oprește la relațiile cu publicul, iar după gestul pe care îl face femeia se observă că aceasta știe unde trebuia să ajungă avocatul…

 7. ionut spune:

  Bai fratilor voi nu vedeti ca rotaru e mai cumpatat decat booveanul. O sa vedeti ca el nu o sa mai bage bani in echipa si se va multumi sa o tina din banii din drepturile tv

 8. Maximus spune:

  Tarati Boveanu-l in „cremenal”, in justitie cu el, sau la Poiana Mare, Balaceanca, unde-i gasiti loc! Alaturi de aia de la gsp, care-i reproduc toate parturile „intelectuale”!

 9. VB spune:

  Dupa 2 ani de naivitati, Universitatea Craiova trebuie sa reconsidere complet strategia de imagine si prezenta in media. In acest moment clubul are nevoie de citeva lovituri de imagine : 1. sa puna stema cu leul si pe website; 2. stema cu leul sa fie pe toate tricourile de joc, impreuna cu cea in dungi. 3. stema cu leul sa fie trimisa la FRF ca stema principala, sa impiedice orice alt club vreodata sa afiseze o stema similara (nu poti sa copii o stema a unui club afiliat la FRF). 4. noi actiuni in ceea ce priveste palmaresul istoric (sa cumpere palmaresul FCU ?). 5. sa se puna o clauza in contractul de asociere cu primaria ci clubul sportiv prin care echipa nu poate fi vinduta niciodata vreunui fost patron care a retrogradat Craiova in trecut (asa fanii vor avea incredere ca Mititelu e iesit complet din peisaj) 6. sa faca inca 1-2 transferuri tari. Universitatea Craiova trebuie sa fie in ofensiva in ceea ce priveste PR-ul, dupa 2 ani de defensiva totala !

 10. robert_fan stiința spune:

  adevar sau fantezie,în acest ritm nu va fi niciodată performanța la craiova.restul este can-can.

 11. andrei spune:

  cat timpt acestim investitor nu dau bami ptr transferuri si nu vor performanta vor fi din ce in ce mai multi oameni care o sa-l regrete pe Boovean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER