Reacții după meci / Geolgău: ”Renaște Craiova Maxima”

Gheorghiță Geolgău exulta la finalul partidei, la tribuna oficială. Nicușor Bancu și Andrei Ivan, excelenți în derby, sunt cei doi jucători pe care fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima i-a adus la Universitatea: ”Sunt fericit pentru Știința, dar și pentru copiii mei, Bancu și Ivan. De mult n-am mai simțit o asemenea bucurie, nici nu mai știu de când n-am bătut Dinamo cu un scor atât de mare, cred că de pe vremea noastră, a maximilor. Sunt mulți tineri cu mare potențial în curtea Craiovei, și la prima echipă, și la cele de juniori. Suntem pe un drum bun și, în ritmul acesta, cred că vom trăi să ne vedem visul împlinit: nașterea unei noi Craiova Maxima.”

Emil Săndoi: ”Am făcut o partidă foarte bună azi, îi felicit pe băieți pentru atitudine și modul în care au continuat să domine adversarul și după ce au înscris. Am trecut peste acea linie care ne obsedează, suntem pe loc de playoff. Nu-mi aduc aminte de ultima victorie la trei goluri cu Dinamo, dar nici nu mai contează câte goluri a fost, ci că s-a întâmplat. O victorie cu Dinamo este ceea ce își doresc toți oltenii, an de an. Ivan este la ora actuală unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga I, cred că poate să facă pasul spre o echipă mare din Europa.”

Felix Grigore: ”Atmosfera este excelentă în vestiar, am sărbătorit împreună, tot staff-ul, această victorie. Mergem la Giurgiu cu un moral excelent și cred că avem o șansă bună acolo, ținând cont de absențele care se anunță la Astra. Cu 4 puncte din următoarele două meciuri, cu Astra și Târgu Mureș, ne vom consolida poziția de playoff.”

reactii

Steliano Filip: ”Suntem conștienți de rivalitatea dintre Dinamo și Craiova și de aceea regretăm că nu am putut pleca cu punct sau puncte de aici. Am fi penibili dacă am da vina pe gazon, și ei au jucat tot acolo.” (nota redacției: practic, Filip l-a acuzat pe căpitanul Anton că e penibil, pentru că închizătorul venit de la Pandurii declarase, după meci: ”Mi-a sărit rău mingea la acea fază. Ne-a fost imposibil să construim.”)

Mircea Rednic: ”Nu am avut nici atitudine, nici inteligență. Craiova a fost mult mai bună și pentru că s-a adaptat mai bine la starea gazonului, care a făcut jocul de posesie imposibil, băieții mei nu au înțeles asta.”

Reacții ale suporterilor Universității:

”De abia după acest meci simt că am ieșit, în sfârșit, din epoca Mititelu.” (Alex)

”A fost exact ca pe vremuri: facem spectacol și mai suntem și furați, cu două penaltiuri neacordate și roșu nedat în debutul meciului.” (Marius)

”Ce meci! Ce goluri! Ce emoții! Sunteți eroii noștri!” (Aurel)

”Ivan s-a p***t pe Filip la fiecare fază, oare pe cine să luăm la Națională?” (Dragoș)

”I-am iertat toate greșelile lui Bawab, astăzi a avut o zi magică” (Thunder)

”Mateiu sigur e născut la Brașov, nu pe la noi, prin Oltenia? Atâta ambiție, atâta determinare, atât sacrificiu! Iar reacția lui de la golul 2, când s-a dus să se bucure cu suporterii și s-a urcat pe reclame, e fabuloasă!” (JustMe)

8 comentarii la articolul Reacții după meci / Geolgău: ”Renaște Craiova Maxima”

 1. florin spune:

  vreau sa raspund la comentariul lui thunder…bawab este magic tot timpul…dar iubeste prea mult mingea…l-ai vazut cumva pe dobrin?…sau stii cine a fost dobrin?…

 2. gigel spune:

  i-am făcut pe câini să arate ca o echipă oarecare, ce-i drept au prestat mai bine decât pandurii. normal, ar trebui să batem pe astra și asa

 3. Dan spune:

  Dacă vom reuși victorie cu Astra și Asa, cred că începem să ne gândim la titlu și sincer avem toate motivele să sperăm, când mă uit și vad Steaua cum joaca, la problemele care sunt la Astra, totul este posibil ,numai băieții să își păstreze ambiția din meciul cu Dinamo și totul este posibil!

 4. DRAGOS spune:

  Nu pot sa spun nimic, decat un meci DE POVESTE. Nota 10+ jucatori, antrenori, suporteri, atmosfera.

 5. luca spune:

  A, da, Mantzog Martzo… Ma abtzin. GRIGORE, TU NU SIMTZI CA TE-AI DAT AFARA SINGUR?!

 6. VB spune:

  Logo-ul Alexandrion nu a aparut pe panoul publicitar dupa meciul cu Dinamo. Pe site-ul clubului apare acum si Superbet ca partener dar nu si Alexandrion. Pai s-a semnat sau nu parteneriatul dintre club si Alexandrion ?

 7. luca spune:

  Craiova Maxima nu poate renaste cand redactia da apa la moara kurvelor din Peluza Sud, si nici cand patronul clubului il mentine pe Grigore in pozitia actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER