Republicanii A, aproape de calificarea în faza zonală

Echipele de juniori republicani ale Universității Craiova au câștigat cele două meciuri jucate astăzi, pe „Electro”, împotriva celor de la CFR Romgaz Craiova.

CSC_0121La juniori A a fost 2-0, datorită golurilor marcate de Dan Buzărnescu și de Alin Manea. Echipa Universității: Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Drăghici, Luică – Armășelu, Georgescu – Iuga, Manea, Jurj – Buzărnescu. Au mai intrat: Cimpoeru, Dinu, Cojocaru. Republicanii A craioveni mai au nevoie de o victorie din următoarele două meciuri, cu CSS Slatina și Frontiera Severin, ca să se califice în faza următoare.

La juniori B, Universitatea a învins CFR-ul cu 6-0. Alexandru Popescu a reușit un hat-trick, iar Laurențiu Roman, Paul Medrea și Bogdan Geanimu au înscris fiecare câte un gol. „11”-le Științei: Dică – Vlădoiu, Ivan, Găleșanu, Andrei – Constantin, Hodea, Medrea, Geanimu, Popescu, Roman. Au mai jucat: Stroe, Bîrnă, Țărineanu. Juniorii B sunt deja calificați în faza zonală. Cu două etape înainte de final, au 12 puncte în plus față de cei de pe locul 2.

În faza zonală a Campionatului Republican se califică echipele de pe locurile 1 și 2 din fiecare serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER