Republicanii A, eliminați în faza zonală a Campionatului Național

Juniorii A de la Universitatea Craiova au ratat calificarea în semifinalele Campionatului Național. Aceștia au încheiat la egalitate, sâmbătă și duminică, la Chiajna, primele două meciuri jucate în faza zonală. Concordia Chiajna a câștigat ambele meciuri din grupă, iar Universitatea Craiova nu mai are șanse la primul loc, singurul care duce în semifinale.

Craiovenii au ratat trei penalty-uri în două meciuri

Craiovenii au ratat trei penalty-uri în două meciuri

Universitatea Craiova a avut, de fiecare dată, victoria la îndemână. Prima confruntare, cu Poli Timișoara, s-a încheiat 2-2. Pentru craioveni, Dan Buzărnescu a reușit două goluri și, la 2-2, în minutul 84, a ratat un penalty.

Nici în meciul secund, scor 1-1 cu Viitorul „Mihai Georgescu”, oltenii n-au fost mai inspirați în ceea ce privește loviturile de la 11 metri. Buzărnescu a ratat din nou un penalty, dar a urmărit mingea respinsă de portar și, în cele din urmă, a nimerit ținta. Cu cinci minute înainte de final, clujenii au ratat și ei o lovitură de pedeapsă. Apoi, nici Armășelu nu a reușit să marcheze de la 11 metri, iar echipa sa a fost egalată în primul minut de prelungiri.

Antrenorul echipei craiovene Daniel Mogoșanu și-a felicitat jucătorii, chiar dacă au fost eliminați. Fostul fotbalist al Universității Craiova a mai zis că „în ambele jocuri am avut victoria la îndemână, dar parcă am fost blestemați la penalty-uri”.

În ultimul meci, Universitatea Craiova o va întâlni, marți de la 11:00, pe Concordia Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER