SCM Craiova a fost eliminată din Liga Balcanică

Baschetbaliștii Craiovei au ratat, miercuri seară, calificarea în semifinalele Ligii Balcanice. SCM Craiova a fost învinsă de echipa kosovară Sigal Prishtina atât în tur, scor 73-77 la Craiova, cât și în retur, la Prishtina, cu 98-70.

Sferturile meciului din Kosovo s-au încheiat astfel: 32-14, 21-19, 29-20, 16-17.

baschetCraiova a început cu: Dragoș Andrei, Marko Boltic, Djordje Micic, Radomir Marojevic și Milivoje Bozovic. Pe parcurs au mai intrat: Travis Bureau, Szabolocs Santa, Ivan Bosnjak, Cătălin Petrișor, Andrei Damian și Florin Corneanu. Cele mai multe puncte le-a reușit Bureau, 12. A fost urmat de Boltic, Micic și Santa, fiecare cu 10 puncte.

SCM Craiova nu va face parte nici din play-off-ul Ligii Naționale, obiectiv stabilit la începutul sezonului. Cu două etape rămase din sezonul regulat, echipa Craiovei se află pe locul 11, dintr-un total de 13. Matematic, oltenii nu mai pot să încheie campionatul pe unul dintre primele 8 locuri. BC Timișoara ocupă ultimul loc de play-off (8), cu 35 de puncte, în timp ce Craiova are doar 31.

În acest sezon, echipa din Bănie mai are de jucat două meciuri, ambele pe teren propriu. Sâmbătă cu Timba Timișoara și la mijlocul săptămânii viitoare cu Energia Târgu-Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER