SCM Craiova a fost învinsă pentru a treia oară la rând

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a pierdut cu 75-61 pe terenul celor de la CSU Sibiu. Partida s-a jucat aseară în Sala Transilvania din Sibiu.

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

În primul sfert, sibienii au înscris 18 puncte, iar craiovenii au dat 14. În următoarele zece minute, ardelenii și-au majorat avantajul cu încă șapte puncte și la pauză i-au condus pe olteni cu scorul de 39-28. Sfertul 3 a fost singurul în care SCM Craiova înscris de mai multe ori de cât adversarul, scor 16-15. Ultima parte s-a terminat cu 21-17 pentru Sibiu.

Americanul Leroy Hurd, de la CSU Sibiu, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 22 de puncte. El a mai reușit să recupereze mingea de opt ori. Tot un american s-a remarcat și la SCM, Travis Bureau. Acesta a reușit un double-double, cu 15 puncte și 11 recuperări.

Echipa Craiovei: Petrișor, Bureau (15 puncte), Vucurovic (12), Santa, Krstanovic (15), Boltic (4), Andrei (7), Otovic (8),  Bosnjak.

SCM Craiova este la a treia înfrângere consecutivă, după ce a mai pierdut cu Asesoft Ploiești și CSM Oradea.

În etapa a 11-a, penultima din acest tur, Craiova o va întâlni pe Steaua București în Sala Polivalentă din Craiova. Bucureștenii au câștigat toate meciurile din acest sezon. Aceștia sunt pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER