SCM Craiova a pierdut două puncte în ultimele secunde la Roman

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a terminat la egalitate, scor 26-26, meciul din etapa a 5-a a Ligii Naţionale, disputat în deplasare cu HCM Roman, după ce conducea la pauză cu 4 goluri, iar în ultimele secunde avea avantaj de un gol şi posesia.

Deşi echipa Simonei Gogârlă era considerată out-sider, prin prisma valorii lotului, a formei din acest sezon şi a faptului că Romanul a eliminat-o din play-off anul trecut, partida a fost la discreţia trupei din Bănie, lipsită şi de Ana Maria Apipie, care va absenta  de pe teren până la finalul anului, din cauza unei accidentări. Finalul a fost însă unul în care gazdele au fost de neoprit, iar craiovencele au greşit nepermis, deşi conduceau cu un gol şi au avut mingea, cu câteva secunde înaintea ultimei sirene.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Petrescu, Zivkovic I (portari), Zivkovic II – 8 goluri, Horobeţ 4, Landre 4, Georgescu 3, Şelaru 3, Iovănescu 2, Ianaşi 1, Cioaric 1, Băbeanu, Florica.

După cinci etape, SCM Craiova ocupă locul 10, cu 4 puncte. Miercuri, 23 septembrie, de la ora 15, joacă tot în deplasare, cu Alexandrion Cluj. După acest meci, craiovencele vor juca acasă, sâmbătă, 26 septembrie, contra formaţiei CSM Ploieşti. Apoi, campionatul se va întrerupe, pentru că naţionala României va pleca într-un turneu de pregătire în Muntenegru urmat de meciurile cu Belarus şi Lituania, din preliminariile Euro 2016. Pentru aceste acţiuni este convocat şi portarul Diana Petrescu, de la SCM Craiova, alături de goal-keeper-ul din sezonul trecut al formaţiei din Bănie, Ionica Munteanu, acum la HCM Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER