SCM Craiova a ratat calificarea în finală

Voleibaliștii craioveni au fost eliminați, în această seară, din semifinalele Diviziei A1. La fel ca în sezonul precedent, oltenii au fost trimiși în lupta pentru bronz de jucătorii de la ACS Volei Municipal Zalău. În finala mică, SCM Craiova o va întâlni pe Dinamo București.

voleiSemifinalele campionatului se joacă după sistemul 3 din 5. În finală se califică echipa care obține prima trei victorii. SCM Craiova a pierdut primele două confruntări, la Zalău, cu 3-2 și 3-1. Alb-albaștrii au redus din diferența scorului general după un meci de cinci seturi, scor 3-2, la Craiova.

Seturile ultimei întâlniri dintre olteni și zălăuani s-au încheiat astfel: 23-25, 20-25, 25-13, 25, 21-25.

Jucătorul Zalăului, Adrian Feher, i-a lăudat pe craioveni: „SCM Craiova este o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme mari în toate meciurile. Suntem foarte fericiți că am reușit să ne calificăm din nou în finală”.

În schimb, antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, nu crede că echipa lui a făcut un joc bun: „Presiunea meciului și-a pus amprenta asupra jucătorilor noștri. Astăzi am jucat mai slab decât ieri, mai ales în primele două seturi. În cel de-al treilea set, am avut acea revenire în joc, care ne-a dat speranțe pentru cel de-al patrulea. Însă, cei de la Zalău s-au mobilizat exemplar și au reușit să câștige”.

În semifinalele de anul trecut, echipa din Bănie a fost eliminată tot de Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER