SCM Craiova debutează împotriva campioanei

Echipa de handbal feminin a Craiovei va juca mâine, în prima etapă din Liga Națională, cu HCM Baia Mare. Partida se va juca în Sala Polivalentă din Craiova, la 18:00.

handbal masa verde

În sezonul trecut, craiovencele au pierdut la masa verde.

Adversarele oltencelor au obținut, la mijlocul acestei săptămâni, Supercupa României. De asemenea, în sezonul trecut, băimărencele au terminat campionatul pe primul loc. Antrenorul SCM-ului, Aurelian Roșca așteaptă cu nerăbdare debutul cu HCM pentru că, spune el, „este un avantaj să începem sezonul cu acest meci şi, astfel, putem să vedem care este nivelul nostru faţă de cel al handbalului european. Obiectivul lor este intrarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Sper să ne ridicăm la nivelul adversarului şi să oferim spectacol publicului”.

SCM Craiova și Baia Mare au câștigat toate partidele de pregătire din această vară. Handbalistele din Bănie le-au învins de câte două ori pe cele de la Pitești și de la Râmnicu Vâlcea. Acestea s-au impus și împotriva fetelor de la Știința București și Cetate Deva. În afară de Craiova și Baia Mare, doar CSM București și Corona Brașov n-au fost învinse în amicale.

Anul trecut, meciul dintre SCM și HCM nu s-a decis pe teren. Craiovencele nu au avut vizele medicale valabile și băimărencele s-au impus la masa verde, scor 10-0.

 

Meciurile din prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin:

SCM Craiova – HCM Baia Mare

HC Dunărea Brăila – SC Mureșul Targu Mures

HC Zalău – CSM București

CSM Unirea Slobozia – HCM Râmnicu Vâlcea

U Jolidon Cluj – HCM Roman

CSM Ploiești – ASC Corona 2010 Brașov

CSM Cetate Devatrans – Universitatea Neptun Constanța

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER