SCM Craiova este a cincea în Liga Națională

Echipa de handbal feminin a Craiovei a câștigat, scor 24-18, meciul de pe teren propriu cu HCM Râmnicu Vâlcea. Craiovencele au ajuns la două victorii consecutive în Liga Națională și au urcat o poziție în clasament.

ianasi handbalJucătoarele oaspete au fost primele care au marcat. Acestea au jucat de la egal la egal cu gazdele până la scorul de 7-7. SCM a preluat conducerea, iar până la pauză și-a mărit avantajul de patru ori, scor 15-11. În repriza secundă, cele două echipe au avut perioade în care au înscris de mai multe ori consecutiv. Primele au fost handbalistele din Bănie, care au dat trei goluri. Au urmat șase minute în care vâlcencele au marcat de cinci ori. Spre sfârșitul meciului, craiovencele au mai dat încă patru goluri.

După trei etape, SCM este pe locul 5, cu două victorii și o înfrângere. Vâlcencele au coborât de pe 10 pe 12, cu un meci încheiat la egalitate și două pierdute. Corona Brașov, Dunărea Brăila, HCM Baia Mare și CSM București au maximum de puncte și sunt pe primele patru locuri.

În următoarea etapă, peste o săptămână, SCM va juca cu CSM București în Capitală.

Denis Șchiopu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER