SCM Craiova, învinsă de băimărencele lui Roșca

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a pierdut amicalul jucat în deplasare cu HCM Baia Mare, formație antrenată de Aurelian Roșca. Antrenor al Craiovei în sezonul trecut, Roșca le-a învins categoric, astăzi, pe fostele sale handbaliste, scor 33-17.

hcm-14-augustusss

Credit foto: emaramures.ro

Meciul dintre SCM și HCM face parte dintr-un turneu de pregătire ce are loc zilele acestea în Sala Lascăr Pană din Baia Mare și la care mai participă echipa slovacă Iuventa Michalovce și HC Alba Sebeș. Tot astăzi, Alba Sebeș a trecut de Iuventa Michalovce cu scorul de 30-17.

Turneul din Maramureș se joacă în sistem eliminatoriu. Astfel, mâine de la 10:00, Craiova o va întâlni pe Iuventa Michalovce în finala mică, iar Baia Mare va juca pentru câștigarea turneului cu Alba Sebeș.

Aurelian Roșca a pregătit SCM Craiova timp de un an. Sub comanda acestuia, echipa „alb-albastră” s-a calificat în premieră în Cupa Challenge, după ce s-a clasat pe locul 3 în Cupa României. Tot cu Roșca antrenor, Craiova a reușit, anul trecut, cea mai bună clasare din istorie în Liga Națională, locul 5.

D.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER