SCM Craiova, învinsă la masa verde de Baia Mare

handbal masa verdeCraiova are o a doua echipă care pierde la masa verde în interval de doar trei zile. Echipa de handbal feminin a orașului, SCM Craiova, a pierdut cu 10-0 meciul cu HCM Baia Mare, pe care trebuia să-l dispute luni seara. Jocul nu a mai avut loc pentru că fetele de la echipa craioveană nu au avut viza medicală pe carnetele de joc.

Antrenoarea echipei SCM, Carmen Amariei crede că este „o problemă organizatorică”. La scurt timp după aflarea deznodământului, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a scris pe pagina sa de Facebook: „Conducerea SCM Craiova e așteptată mâine la secretariatul Primăriei Craiova cu demisia în mână. Înainte să vină, să o ia și pe cea a lui Carmen Amariei”. Amariei, însă, a refuzat să vorbească despre o posibilă demisie: „Nu comentez. O să ne întâlnim mâine dimineață să vedem cine a fost de vină”.

Decizia arbitrilor a fost primită cu înjurături și fluierături de cei peste 500 de suporteri veniți la Polivalentă. Chiar dacă oamenii au venit degeaba, conducerea sălii a anunțat, într-un comunicat de presă, că aceștia își vor primi înapoi banii dați pe bilete.

Pentru handbalistele craiovene este a doua înfrângere la masa verde din acest sezon. În prima etapă din campionat, HC Zalău a câștigat cu scorul de 10-0 împotriva celor de la SCM, după ce jucătoarele Anca Amariei și Alexandra Hasegan au evoluat fără drept de joc.

Denis Șchiopu

Un comentariu la articolul SCM Craiova, învinsă la masa verde de Baia Mare

  1. Mihai spune:

    … Mare greșeală a pune antrenor pe Amariei !…la doi pași de Craiova este Dincă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER