SCM Craiova pierde calificarea în Final Four-ul Cupei României la volei

volei craiova dinamo 1Echipa de volei masculin a Craiovei, SCM „U”, a câștigat, scor 3-1, meciul cu Dinamo București din returul sferturilor de finală ale Cupei României. Acest rezultat nu a fost de ajuns, însă, pentru calificarea voleibaliştilor craioveni în semifinalele competiţiei, deoarece în meciul tur, cu rezervele pe teren, oltenii au fost învinși cu 3-0 la seturi. Acum doar tot o victorie la 0 ne-ar fi putut ajuta să intrăm în ”setul de aur”

Craiovenii au început în forță, 2-0 după primele două seturi, pe care le-au câștigat cu același scor, 25-17. Cele câteva sute de suporteri care s-au încumetat să vină la sală în această zi ploioasă începuseră să-și facă speranțe. „Hai că se poate”, s-a auzit din toate colțurile Polivalentei, înainte de setul 3.

Cel de-al treilea set nu a fost cu noroc pentru vicecampioni, fiind dominat de la un capăt la altul de oaspeți, care s-au impus cu 25-19 și au obținut calificarea. Bucureștenii au fost fluieraţi la aproape fiecare fază a meciului, semn că ura oltenilor pentru Dinamo nu are limite, indiferent că este vorba de fotbal sau volei.

La 2-1, bătăile din tobe ale suporterilor nu au încetat să se audă, chiar dacă oltenii pierduseră calificarea. Acest lucru i-a ajutat să-și adjudece ultimul sfert. 3-1 pentru Craiova.

În semifinalele Cupei României, pe lângă Dinamo, s-au mai calificat Știința Explorări Baia Mare și Tomis Constanța, iar învingătoarea dintre Unirea Dej și CSVM Zalău li se va alătura. Final Four-ul se va juca pe 22 și 23 martie.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER