SCM, debut cu victorie în turneul pentru locurile 7-9

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova a câștigat, scor 33-30, meciul cu CSM București. Partida s-a jucat în Sala Polivalentă din Craiova și face parte din turneul pentru locurile 7-9 din Liga Națională.

În startul meciului, cele două echipe au înscris pe rând până la scorul de 3-2 pentru CSM București. Oltencele, însă, încurajate de aproximativ 1000 de suporteri, s-au mobilizat și au marcat de cinci ori consecutiv, fără să primească vreun gol. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 17-14 pentru echipa din Bănie, o primă parte a meciului în care „alb-albastrele” au avut avantaj chiar și de 6 goluri.

În repriza secundă, tot craiovencele au jucat mai bine și au condus din nou la o diferență de 6 goluri la scorul de 23-17. Pe final, din cauza unor eliminări, în echipa olteană au mai fost doar patru jucătoare. Astfel, bucureștencele au profitat și au mai redus din diferența de goluri. SCM – CSM 33-30.

Ucrainencele, Yulia Snopova de la SCM și Iryna Glibko de la CSM, au marcat cele mai multe goluri, 8. De la Craiova s-a mai remarcat și Andreea Ianași, care a înscris de șase ori. Pentru SCM au jucat: Pașca, Munteanu (portari) – Ianași (6 goluri), Dincă (4), Apipie (5), Tivadar (3), Snopova (8), A. Amariei (1), Ilie, Han (3),  Florică, Cioarîc (1) și Joldeș.

În turneul pentru locurile 7-9, cele trei echipe, SCM Craiova, CSM București și Cetate Devatrans joacă între ele, în sistem tur-retur. Următorul meci al SCM-ului va fi miercuri, în deplasare, cu Cetate Devatrans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER