SCM, învinsă în primul meci din lupta pentru bronz

Echipa de volei masculin a Craiovei a pierdut primul meci cu Dinamo București din finala mică a campionatului. SCM „U” Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, cu 3-0. Scorul la general este 1-0 pentru dinamoviști. Echipa care va ajunge prima la trei victorii va obține locul trei în Divizia A1 și medalia de bronz.

Într-un interviu pentru Maxima Sport, voleibalistul craiovean, Laurențiu Lică spunea că dinamoviștii vor veni cu „colții scoși”. Așa au și venit. I-au condus pe olteni tot meciul. Scorul pe seturi a fost: 19-25, 21-25, 23-25.

Aproximativ 300 de oameni au venit în această zi ploioasă la sală. În meciurile precedente, suporterii olteni au dat dovadă de fair-play, aplaudând adversarii. Acum, însă, au respectat tradiția de la fotbal. I-au fluierat și înjurat pe dinamoviști tot meciul.

În finala mică se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci partide”. Mâine, tot în Polivalentă, de la 18:00, craiovenii joacă al doilea meci cu Dinamo București. În finala campionatului, Tomis Constanța o conduce, 1-0 la general, pe fosta adversară a Craiovei, VCM Zalău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER