SCM „U” Craiova, la o victorie distanță de finala campionatului

Jucătorii de volei din Bănie au câștigat și al doilea meci cu VCM Zalău, scor 3-0. Partida s-a jucat în semifinalele Campionatului Național, iar în acest moment, SCM are 2-0 la general. Craiovenii mai au nevoie de o singură victorie pentru calificarea în finală.

Alb-albaștrii au dominat partida de la un capăt la altul și au câștigat meciul fără ca adversarii să se impună în vreun set. Scorul pe seturi a fost: 25-20, 25-17, 25-21.

La sală au venit aproximativ 500 de suporteri, printre ei s-au aflat și fanii echipei de fotbal, Universitatea, care au venit în Polivalentă direct de la meciul cu FC Bihor. Aceștia au cântat, au bătut din tobe și au creat o atmosferă asemănătoare cu cea de pe Stadionul Ion Oblemenco.

În semifinale, se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci partide”. Echipa care obține trei victorii în cele cinci meciuri se califică în finala Divizei A1.

În primul meci cu VCM Zalău, jucat vineri, băieții lui Dănuț Pascu s-au impus cu 3 la 1. Meciul al treilea se va juca pe 3 aprilie la Zalău, iar dacă obțin victoria, oltenii se vor califica în finală și vor putea să-și depășească performanța de anul trecut, când au fost vicecampioni. În celălalt meci din semifinale, Tomis Constanța o conduce, cu 2-0 la general, pe Dinamo București.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER